Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıymalı Pide Gücü Spor Penaltılarla 2-1 öndeGol Konyaspor attı 2-1..
yazar mısın?
BırakamamÜstümüzden para kazanmayı bırak
Sen daha yeni sünnet olmadın mı abisiMurat durmaz bu yıktığın kaçıncı evliliğim yeter artık
Ulan simdi kufur de edemiycez sevdigimiz kardesimizsin diyeAdana Demirsporluyum niye sevinmeyeyim![]()
Kulüp yöneticilerinden banane Arif abiUlan simdi kufur de edemiycez sevdigimiz kardesimizsin diye
Bu bir yalandır , evlenince sana ara vermek zorunda kaldım affetMehmetoğlu mehmet abim beni sevmiyor eskisi gibi inşallah Konya kaybede r
Sen mutlu ol yeter değerli abimBu bir yalandır , evlenince sana ara vermek zorunda kaldım affet
Sen hataylı degilmisin ulan küme düsecekler diye takimmı degistin haKulüp yöneticilerinden banane Arif abiBenim memleketime küfür edilmesin laf edilmesin sıkıntı değil
![]()

2'si de memleketim uzaaaaSen hataylı degilmisin ulan küme düsecekler diye takimmı degistin ha![]()
Ulan 501 tane memleket nasıl oluyor2'si de memleketim uzaaaa![]()
Prime Hasbulla Emreyi daha çok özlediğim doğrudurSen mutlu ol yeter değerli abim
2 memleket neyi anlamadınUlan 501 tane memleket nasıl oluyor![]()
Hadana'li misin yoksa?2'si de memleketim uzaaaa![]()
Memleket 1 tane olur lan.2 memleket neyi anlamadınHem Hataylıyım hem Adanalıyım..
O neymiş Arif abi yavHadana'li misin yoksa?
Vınla UlanMemleket 1 tane olur lan.
Ikisi de memleketim dedin yaO neymiş Arif abi yav
Vınla Ulan![]()