Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Gülerek tepki verdim Arif abi soru sormadımIkisi de memleketim dedin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gülerek tepki verdim Arif abi soru sormadımIkisi de memleketim dedin ya
Tamam kardesim. Bu diyalog birada bitmistir. Isinize bakiniz.Gülerek tepki verdim Arif abi soru sormadım![]()
Geçen haftaki manu city maçina yorum alalım.O neymiş Arif abi yav
Vınla Ulan![]()

Ne oldu ki Arif abi 1 hata mı ettim?O neymiş derken soru sormadım gülerek söyledim farzet Arif abiTamam kardesim. Bu diyalog birada bitmistir. Isinize bakiniz.
Ne yüzle yorum yapacak koyduk geçtikGeçen haftaki manu city maçina yorum alalım.![]()
Beni dumura ugratip ifsa ettin, rezil rusva oldum, forum icine cikamaz oldum. Daha n'apcan hayirsiz?Ne oldu ki Arif abi 1 hata mı ettim?O neymiş derken soru sormadım gülerek söyledim farzet Arif abi![]()
Est. Arif abi NaCl'nin hıyarlığı deyip unutalım gitsinBeni dumura ugratip ifsa ettin, rezil rusva oldum, forum icine cikamaz oldum. Daha n'apcan hayirsiz?
konyalı renktaşlarımıza tümosan ekleyelimve son düdük !!! 3 puan Tümosan Konyasporun
Benle ne alakası var lan vınsporEst. Arif abi NaCl'nin hıyarlığı deyip unutalım gitsin![]()
konyalı renktaşlarımıza tümosan ekleyelim
Kupon ver unutayimEst. Arif abi NaCl'nin hıyarlığı deyip unutalım gitsin![]()
Sal beni
Konya sanayisi iyidir.maçtan çok reklam panolarında yazanlara fokuslandığım anlar.
İSTİF MAKİNESİ dedikleri şeyin çatallı lift olduğunu eğitici reklamlardan öğrendim.