Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Bu Maç sabaha kadar oynansa Ms 0 biter gibi duruyo Arif abi yavKupon ver unutayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Maç sabaha kadar oynansa Ms 0 biter gibi duruyo Arif abi yavKupon ver unutayim
Fatih Terim küfür etmekten vaz geçiyorGerçekleri paylaştıktan sonra tabiki.
Ben de mac baslamadan oyle dedim ama Hadana kendi kendine bir gol daha attiracak gibi. 3-2 biter diyorum.Bu Maç sabaha kadar oynansa Ms 0 biter gibi duruyo Arif abi yav![]()
Yunus Mallı oyuna girdiyse Adana Demirspor 1 tane banko Gol atar gibi yavBen de mac baslamadan oyle dedim ama Hadana kendi kendine bir gol daha attiracak gibi. 3-2 biter diyorum.
Ulan Galatasaray'ın Maç'ı olsa bu kadar tatava yapmazsın beaaaabu mac neden 270 dakika suruyor ya
Yalan yok vaktinde bize gelsin istemistimYunus Mallı oyuna girdiyse Adana Demirspor 1 tane banko Gol atar gibi yav![]()
1920'lerden kalma bir siteleri var ve utanmadan lige reklam veriyorlar.
Sarida çıkabilirAdana Demirspor Maçı'nda 1 tane Kırmızı Kart çıkabilir![]()
gs macinda tamamen maca odakliyim da ondan sayin DururUlan Galatasaray'ın Maç'ı olsa bu kadar tatava yapmazsın beaaaa![]()
@Emre Zeytinli Ben de öyleyim uzanarak izliyomgs macinda tamamen maca odakliyim da ondan sayin Durur
Yatarak maç izlemek nedir yav.@Emre Zeytinli Ben de öyleyim uzanarak izliyomDevre arası veya Maç sonrası Cemre'nin profiline girip yazdıklarına bakıp kahkaha atıyom ben kanks yav
![]()
TFF sitesi bu haldeyken hiç bir şeye şaşırmam.1920'lerden kalma bir siteleri var ve utanmadan lige reklam veriyorlar.