Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
ben hayatımda böyle skandal bi hakem yönetimi görmedim bu nasıl penaltı abi konya'ya vermek için herşeyi yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her şekilde satar..Ankaragücü antepe koyarsa görürüm o zaman Karagümrük maçı satabilecek mi
Satamaz. Satarsa gelecek seneler para alamaz çıkana kadar. Kimse garanti gelirden olmak istemez. He şöyle olabilir 3 senelik peşin isterlerse olurher şekilde satar..
arakdan para akıtan olduğu üsrece ligde kalmışsın düşmüşsün 3 kuruş gelir veriyorlar sana zaten. seve seve satarlar
Niye iptal etmedi acaba ben de onu düsünüyorum 2 dkdiraynı zamada uğurcanın itirazı haklı... penaltı sonrası sarı kartı itirazdan değil oyun içi faulle aldığı için onun da iptal edilmesi lazım...
her dokunmaya penaltı çalınırsa bir maçta 4 5 tane penaltı çıkması lazım adam kendini atıyor
kenyayı ligde tutun diye talimat gelmiş heralde reis
bu pozisyona penalti degil diyorsan kral , bilardo filan guzel spor aslinda.kenyayı ligde tutun diye talimat gelmiş heralde reis![]()
ucuz penaltı premier ligde vermezler kendini atıyorbu pozisyona penalti degil diyorsan kral , bilardo filan guzel spor aslinda.
Bu kadar predictable bir lig daha yok