Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hgfd.jpeg

iki gol arasında 10 saniye olmadığından oran moran açılmadı tabi adam gibi

50 TL miz miz 100 oldu.

Hatay mağlup Antep galip küme düşme hattı şenlenir
IMG_0318.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yav adamların bizim maçta mutlak 3 puan gazı olsun diye tezgah hazırlanıyor - nasıl iyi olsun.
Lig'den küme düşecek takımlar az çok belli kanks.Fikstürlerinde ki en zor olan Maç bizim maç.Diğer Maçlar'ı kazanmayı hedef olarak oynarlar.Puan olarakta rahatlamaları güzel 1 şey olabilir..

Lig'den küme düşecek takımlar az çok belli kanks.Fikstürlerinde ki en zor olan Maç bizim maç.Diğer Maçlar'ı kazanmayı hedef olarak oynarlar.Puan olarakta rahatlamaları güzel 1 şey olabilir..
sanmıyorum ya - ligdeki her karar her düzen fenerin bizim stadda ihtimalleri olması için. inancım bu 5 6 aydır.

Konya Alanya ve Sivas maçlarını kaybedip çıkmalı fener maçına

Karagümrük'ün başkanı değişmedikçe Lig'den küme düşmezler bu sene bence kanks yav :D
öyleyse kalsınlar zaten ulan ya- sürekli arkadan fenerin diğer kulüplere para akışı gibi derdi olsun.

öyle olunca daha zevkli koymak.

Türkiye kupsaında neden hala göre göre bu heriflere turu verdik bilmiyorum ama.

öyleyse kalsınlar zaten ulan ya- sürekli arkadan fenerin diğer kulüplere para akışı gibi derdi olsun.

öyle olunca daha zevkli koymak.

Türkiye kupsaında neden hala göre göre bu heriflere turu verdik bilmiyorum ama.
Karagümrük'ün hocalarının oyun planı ve sistemi büyük takımlara karşı etkili.Böyle Maçlar'da zorlanırlar bize karşı etkili olurlar.Ki 2 Fb Maçı'nda da kolay kolay yenilmediler.Forvetleri olan Marcao bizim maç'ta Gol'ü atarken rahat 1 şekilde attı.Diğer Maçlar'da sadece Penaltı almaya odaklı oynuyo çünkü istediği o alanları bulamıyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt