Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değiyor abi mal o elin orda ne işi var
Daha çok Gümrüğe bizim maça kadar kazandırıp bizle ölüm kalım maçına çıkartmak için uğraşıyorlae gibi. Kayseri ve Antalya'yı yener gibi Gümrük. Zaten Antalyanın iddaası yok.
Lig'den küme düşecek takımlar az çok belli kanks.Fikstürlerinde ki en zor olan Maç bizim maç.Diğer Maçlar'ı kazanmayı hedef olarak oynarlar.Puan olarakta rahatlamaları güzel 1 şey olabilir..yav adamların bizim maçta mutlak 3 puan gazı olsun diye tezgah hazırlanıyor - nasıl iyi olsun.
sanmıyorum ya - ligdeki her karar her düzen fenerin bizim stadda ihtimalleri olması için. inancım bu 5 6 aydır.Lig'den küme düşecek takımlar az çok belli kanks.Fikstürlerinde ki en zor olan Maç bizim maç.Diğer Maçlar'ı kazanmayı hedef olarak oynarlar.Puan olarakta rahatlamaları güzel 1 şey olabilir..
Karagümrük'ün başkanı değişmedikçe Lig'den küme düşmezler bu sene bence kanks yavsanmıyorum ya - ligdeki her karar her düzen fenerin bizim stadda ihtimalleri olması için. inancım bu 5 6 aydır.
öyleyse kalsınlar zaten ulan ya- sürekli arkadan fenerin diğer kulüplere para akışı gibi derdi olsun.Karagümrük'ün başkanı değişmedikçe Lig'den küme düşmezler bu sene bence kanks yav![]()
Karagümrük'ün hocalarının oyun planı ve sistemi büyük takımlara karşı etkili.Böyle Maçlar'da zorlanırlar bize karşı etkili olurlar.Ki 2 Fb Maçı'nda da kolay kolay yenilmediler.Forvetleri olan Marcao bizim maç'ta Gol'ü atarken rahat 1 şekilde attı.Diğer Maçlar'da sadece Penaltı almaya odaklı oynuyo çünkü istediği o alanları bulamıyo..öyleyse kalsınlar zaten ulan ya- sürekli arkadan fenerin diğer kulüplere para akışı gibi derdi olsun.
öyle olunca daha zevkli koymak.
Türkiye kupsaında neden hala göre göre bu heriflere turu verdik bilmiyorum ama.