- 27 Ocak 2010
- 139.164
- 105.434
- 5.648
iyi oldu ist zaten düşmüştü
alt taraf fokur fokur kaynasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolunay'ın ne oyun planı olabilir yav. 5 para etmez garip bir adam.Karagümrük'ün hocalarının oyun planı ve sistemi büyük takımlara karşı etkili.Böyle Maçlar'da zorlanırlar bize karşı etkili olurlar.Ki 2 Fb Maçı'nda da kolay kolay yenilmediler.Forvetleri olan Marcao bizim maç'ta Gol'ü atarken rahat 1 şekilde attı.Diğer Maçlar'da sadece Penaltı almaya odaklı oynuyo çünkü istediği o alanları bulamıyo..
iyi oldu ist zaten düşmüştü
ulen fotoyu büyük görünce yakasım geldi bitane ...
Orasını bilemem ama bence Süper Lig takımları için normal 1 hoca bence..Tolunay'ın ne oyun planı olabilir yav. 5 para etmez garip bir adam.
fb maçında da ilk yarı boşltaki toplara harikulade koşma etme - ikinci yarı ne hikmetse 0 ortasaha baskısı.
Yav sana sovecem gerçekten. Sinir uçlarımla oynuyorsunOrasını bilemem ama bence Süper Lig takımları için normal 1 hoca bence..
Tolunay açıkçası 2.ligin son sıradaki takımına hoca olur falan. ordada şike paraları akınca hayatını yaşar.Orasını bilemem ama bence Süper Lig takımları için normal 1 hoca bence..
Engelle geç.Durduk yere sövdürme kendine..Yav sana sovecem gerçekten. Sinir uçlarımla oynuyorsun
Alinganlık mi yapıyon şimdi birde bana diyonEngelle geç.Durduk yere sövdürme kendine..
2. cümle için gözümle görmediğim 1 şey olduğu için katılamam kanksTolunay açıkçası 2.ligin son sıradaki takımına hoca olur falan. ordada şike paraları akınca hayatını yaşar.
KaragümrüktE doğmuş olabilir misin2. cümle için gözümle görmediğim 1 şey olduğu için katılamam kanksDurduk yere davayla falan filan uğraşamam ben yav
![]()
o cümleden başımıza iş gelecekse tivitterdan IP lerden milyon kişinin içeri girmesi lazım2. cümle için gözümle görmediğim 1 şey olduğu için katılamam kanksDurduk yere davayla falan filan uğraşamam ben yav
![]()
çoklu seçenekleri unutmayalımİstanbul dışındaki kim düşmeli anketi birazdan bu başlıkta
Yine milleti rahatsız mı ediyorsun lan enfeksiyonYav sana sovecem gerçekten. Sinir uçlarımla oynuyorsun
Kim düşmeli mi yoksa kim düşer miİstanbul dışındaki kim düşmeli anketi birazdan bu başlıkta