Bu hafta oynanacak olan maclari tahmin etmek zor, gecen hafta kolaydi. Hepsini bilmistik.
Kasimpasa-Samsun: Ev sahibi 2 mactir yeniliyor ve rahat konumda. Deplasman takimi ise 3 mactir berabere kaliyor ve puana ihtiyaci var. Ne olursa olsun Fener'den pun alan Samsun'a karsi iyi performans gösterecektir Kasimpasa. Gisdol hocanin isi zor.
Sivas-Konya: Fenerbahce maci öncesi Konyaspor'u rahatlatma operasyonu olabilir. Bizim forumda istemedigimiz tek sonuc Konyaspor galibiyeti ama o ihtimali saha disi sebeplerle önde görüyorum. Cikalleshi ilk 11'e dönüp gol bulabilir.
Hatay-Basaksehir: Normal sartlarda Basaksehir'i hic bir zaman desteklemem ama Hatayspor'un düsmesi icin Basaksehir'in galibiyetini istiyorum. Bir yandan Besiktas'i haftalardir dördüncülükten bir türlü indiremediler, o seri devam edecek gibi duruyor. Hatayspor bu sene hic 4 kez üst üste maglup olmamis. Son cikis olarak göreceklerdir.
Pendik-Kayseri: Ev sahibi en son bizden 4 gol yemis olabilir ama yarim saat iyi direnc ortaya koydular ve defansif zaafiyetlerine ragmen ellerinden geleni yaptilar. Bu macta önemli olan ilk golü bulmak. Pendikspor geriye düsmezse ben iyi bir sonuc alabileceklerini düsünüyorum.
Alanya-Istanbul: Baronlar devreye girmezse farka gitmesi gerekir.
Trabzon-Gaziantep: Besiktas'in alacagi sonuca göre motivasyonlari sekillenebilir ama bir sonraki Samsun deplasmaninda akillar kupa macinin rövasinda olur. Bu nedenle su macta Trabzonspor'dan galibiyet bekliyorum, her ne kadar Gaziantep'in siddetle puana ihtiyaci olsa da (kirmizi kart ve penalti gibi olasiliklari kenara birakiyorum ). Kupa öncesi Samsun deplasmaninda pek bir sey oynamalazlar gibime geliyor.
Rize-Ankaragücü: Ev sahibi kendi sahasinda 3 kez yenildi. GS, FB ve BJK lakin kadro eksik olacak gibi görünüyor. Beraberlige kimse hayir demez.
Karagümrük-Antalya: Sergen bu sene 2 deplasman galibiyeti gördü, ikisi de Istanbul'da ama Pazartesi aksami deplasmana ne kadar motive olacaklar bilmiyorum. Karagümrük takiminin düsmesi icin kesinlikle 3 puan almamasi gerekiyor. Sergen'e 1 puan verseler masraf edip deplasmana gelmez bile ama ne zaman böyle olsa 1 puana yatmaya calisan anadolu kulübü kaybediyor.