- 5 Eylül 2014
- 84.417
- 70.197
- 4.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GÖÖÖZ GÖÖÖZ GÖZTEPEEE
Konya Fener’den 7 yediği için arayı açtıksevin balım
hasan çam
etme kral gecen sene Konyaspor berabere kalmasaydi Fenerle son haftalarda, sampiyonluk sakata geliyordu bizim.Konya Fener’den 7 yediği için arayı açtık
Bu mesaji arıyordum kim attı diye ,kağıt üstünde dediklerin doğru lakin ligin 2.devresi için şöyle bir artimiz var dikkat ettiysen goztepe akbil ve trabzon ile ligin son haftaları oynuyoruz yani bizim en konsantre olduğumuz haftalar yani son 3 haftaya lider girersek bu maçlarda ihtiyaç olan puanları alırız biz özellikle bu 3 deplasman ilk haftalarda olsa işte ozaman senin dedign gibi zorlanirdikBunlara Fb için olmasa da Rize ve Paşa deplerini de ekleyebiliriz. Rize, Paşa, Samsun, Göztepe, Trabzon hepsinin depi duruyor daha bizim. Fb bunların hepsiyle depini bitirdi.
Hatta bugün evimizde olmasına rağmen, depte hiç puan kaybetmeyen Samsun maçı bile riskli.
Asıl zor maçlarımız henüz oynanmadı diyebiliriz. Şurda Fb harici zor depten 3 puan aldık dediğimiz bir rakiple karşılaşmadık henüz. Konya belki sayılabilir.
5 puan hiç bir şey ifade etmiyor.
Haftalara dikkat etmedim, son haftalar olması iyi güzel de her türlü Paşa, Rize gibi takımlar kendi evinde bize teşvikle beraber it gibi oynayacaklar. Sürpriz puan kaybetmemek lazım. Fb artık puan bırakmaz mucize olmadıkça, taşınacak zaten öyle veya böyle son haftaya kadar.Bu mesaji arıyordum kim attı diye ,kağıt üstünde dediklerin doğru lakin ligin 2.devresi için şöyle bir artimiz var dikkat ettiysen goztepe akbil ve trabzon ile ligin son haftaları oynuyoruz yani bizim en konsantre olduğumuz haftalar yani son 3 haftaya lider girersek bu maçlarda ihtiyaç olan puanları alırız biz özellikle bu 3 deplasman ilk haftalarda olsa işte ozaman senin dedign gibi zorlanirdik
Kayseri baba isi bitir beOffff cumartesi bültenine bak zevkten ucacagiz
13:00 eyüp rize
16:00 kayseri fb
19:00 bodrum gs
12:00Offff cumartesi bültenine bak zevkten ucacagiz
13:00 eyüp rize
16:00 kayseri fb
19:00 bodrum gs