Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÖÖÖZ GÖÖÖZ GÖZTEPEEE
Fatih Terim'den taraftara küfür

Bunlara Fb için olmasa da Rize ve Paşa deplerini de ekleyebiliriz. Rize, Paşa, Samsun, Göztepe, Trabzon hepsinin depi duruyor daha bizim. Fb bunların hepsiyle depini bitirdi.

Hatta bugün evimizde olmasına rağmen, depte hiç puan kaybetmeyen Samsun maçı bile riskli.

Asıl zor maçlarımız henüz oynanmadı diyebiliriz. Şurda Fb harici zor depten 3 puan aldık dediğimiz bir rakiple karşılaşmadık henüz. Konya belki sayılabilir.

5 puan hiç bir şey ifade etmiyor.
Bu mesaji arıyordum kim attı diye ,kağıt üstünde dediklerin doğru lakin ligin 2.devresi için şöyle bir artimiz var dikkat ettiysen goztepe akbil ve trabzon ile ligin son haftaları oynuyoruz yani bizim en konsantre olduğumuz haftalar yani son 3 haftaya lider girersek bu maçlarda ihtiyaç olan puanları alırız biz özellikle bu 3 deplasman ilk haftalarda olsa işte ozaman senin dedign gibi zorlanirdik

Bu mesaji arıyordum kim attı diye ,kağıt üstünde dediklerin doğru lakin ligin 2.devresi için şöyle bir artimiz var dikkat ettiysen goztepe akbil ve trabzon ile ligin son haftaları oynuyoruz yani bizim en konsantre olduğumuz haftalar yani son 3 haftaya lider girersek bu maçlarda ihtiyaç olan puanları alırız biz özellikle bu 3 deplasman ilk haftalarda olsa işte ozaman senin dedign gibi zorlanirdik
Haftalara dikkat etmedim, son haftalar olması iyi güzel de her türlü Paşa, Rize gibi takımlar kendi evinde bize teşvikle beraber it gibi oynayacaklar. Sürpriz puan kaybetmemek lazım. Fb artık puan bırakmaz mucize olmadıkça, taşınacak zaten öyle veya böyle son haftaya kadar.

Fikstürün ilk yarıdan bizden yana olduğu ve 2. devre tersine döneceği kağıt üstünde gözüken bir gerçek. Bunun bilincinde olmalıyız.

Hani abi hiç yağmur yok eyüp maçında

Bu istanbullular ne abartıyor her boku ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt