Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan yarı otomatik ofsyat çizgisi külliyen yanlış ! ya da sunulan görselde grafik hatası var abzürt seviyede.

bi dk hemen screenshot almam lazım

sdadasdasd.jpeg

tepe görüntüsünden ok ama SON SUNULAN görüntüde ceza sahası çizgisi bir perspektif ama adamların referansı tam düz hat...

büyük yanlışlık böyle sunulması.

grafik gösterim olarak böyle olabilir sonuçta sol tarafta aynı açı ile perspeftif - fakat bu gösterimde hataylı oyuncu ofsayt argümanı olabilir. çok yanlış yönlendirmeye açık grafik. (daha doğrusu - ulan dalavere yapıyorlar yerdeki çizgiye bak denebilir)

daha zemine yakın verilmesi lazım görselin mesela.

(Yani heriflerin DÜZ hattı doğruda - zemindeki çizgi çok yanlış algı yaratabilir onu diyorum)

Rıza hocanın takımları hep iyi Kornerler kullanır Kornerler'den Gol atar ama Kornerler'den Gol gelmedi diye biliyom izlediğim Maçlar'da ben yav :D

Spiker İsmail deyince Sek Sek Sekerek İsmail diyesim geliyo İsmail Köybaşı deyince de İsmail Köybaşı Fb'ye diyesim geliyo benim yav :D

Kalecilerin çokça kez kurtarış yaptığı Maç'ta hakem+7 Dk veriyosa Futbol'un yazılı olmayan kurallarına göre en az 1 Gol daha var özellikle Süper Lig'de bence yav

göztepe aslında kadro ve oyun olarak deplasman oynamaya daha yatkın ama içeride kazanıp deplasmanda galibiyet alamıyor enteresan

yılın son paraları aklanıyor
yok yav kaleciler günündeydi sayılır - göztepenin romulo vs övülüyor forumda ama bence baya vasattı bugün ileri hattı.

Not: Avrupa kupaları aylık faturalı ödedei valla haftaiçi...Bilbao 3leseydi feneri tuzu biberi olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt