Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.242
- 42.979
- 3.748
Son 9 maç 1 G almışlar o da fenere karşı ulan böyle komedi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben temas göremedim, net görüntü veremiyorlar. Bu yayıncı derhal değişmeli artıkArkadan kayıyor knk nasıl bir sey yok yav kayip dusurmese karsi karsiya kalacak zaten
Yakın çekim slow motion hiç yok beinde
Şansalın dediği fantom kamera harbi büyük nimetti
10 sene önce daha teknolojikti yayınlar
Yav 2 hafta önce Sivas maçında adamın burnundaki donmuş sümük görünüyordu afedersin. Bunların işine gelmiyor bazı şeyler.Göstermelerime rağmen önce topa mı yoksa ayağına mı net belli olmuyor kim bilir kaç yıl eski teknolojili kullanıyorlar. Hala Lig Tv zamanı kameraları kullanıyorlarsa şaşırmam.
Topuğuna değiyor bendeki yayıncı iyi açıyla verdiBen temas göremedim, net görüntü veremiyorlar. Bu yayıncı derhal değişmeli artık

Yuvarlagin orada kayıp dengesini bozuyor 1 adim atıp düsüyor onu yapmasa karsi karsiya olacak mertle. Açilari sacma verdiler aynen. Ben ilk pozisyonda akarken gördümBen temas göremedim, net görüntü veremiyorlar. Bu yayıncı derhal değişmeli artık
eti gong pops hayal kirikligi maalesef cok kötü
-1 puanlari olmasının bir nedeni var gibi geldi bunu okuyuncabjk 10 kişi ile yükleniyor 7 kişi kalsalar yine atak yer bu ads