Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Tekke önümüzdeki 3 maçı alırsak yedeklerle çıkıcam dedi kalan maçlara. Adanademir Alanya Kasımpaşa maçları var önünde. Zaten üçüncü maçtan sonra ilk maç Galatasaray la. Eğer kupada finale kalırlarsa bizden 3-4 gün sonra kupa finali olacak. Her türlü yedeklerle çıkarlar.
Bu maç, kupa ve Alanya maçı, 3 maçtan galip gelirsek; dışarıda bekleyen oyuncuları daha fazla kullanmak istiyorum. "

3 maçın içine kupa maçını da dahil etmiş,böyle açıklama var haber61 sitesinde

TS feci kötü gerçekten, normal şartlarda ilk yarıdan 0-3 yapmamız lazım.

Tekke oyle.demiste 3.maclari bizle değil mi? Ads sayip.diyorsa tamam

samsun, eyüp ve başakşehir-antep için kritik hafta. Özellikle Eyüp için kader maçı. GS-FB ile maçı var yarın kazanması lazım

Rezalet tjk ye pozisyon dahi bulamadan yenildiğimizi hatirlatırım belli olmaz o iş işi sıkı tutmalı.
Eğer Okan Morata yerine Lemina ile başlasaydi öyle olmazdı, 10 kişi kalmamıza rağmen 90 dakika çift forvet ile sahadaydi. O maçı Okan verdi

Eğer Okan Morata yerine Lemina ile başlasaydi öyle olmazdı, 10 kişi kalmamıza rağmen 90 dakika çift forvet ile sahadaydi. O maçı Okan verdi
kaybedilen 1 maçı hoca verdi, kazanılan 24 maçı oyuncular hocaya rağmen mi kazandı memom.

Kazanılan maçlardan sonra Okan kazandı diye 1 post göremiyorum ben. genel de takım kazanıyor oluyor.

nasıl oluyor bu işler. :danyal:

kaybedilen 1 maçı hoca verdi, kazanılan 24 maçı oyuncular hocaya rağmen mi kazandı memom.

Kazanılan maçlardan sonra Okan kazandı diye 1 post göremiyorum ben. genel de takım kazanıyor oluyor.

nasıl oluyor bu işler. :danyal:
Lig çok kalitesiz zaten yav şu takımı hocasiz oynatsan bile zaten ilk 2 de bitirir ama feneri tokatladigi ve tottenhami supurdugunde hocayı taktir ettim tabiki

Asagisi fena ve keyif verici. Dizi gibi kimin kellesi gitcek meraktayim. Hepsi ok duruyor

Alanya rize arasinda sivasla beraber rize defolsun istegim yok degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt