Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.205
- 25.589
- 2.598
Abi alanyadan ne istiyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beraberlikAbi alanyadan ne istiyonuz
Valla kimin kümeye düştüğü pek çüküm de değil, Kayseri bizim maça ligde kalmayı garantileyip gelsin istiyorum.böyle bitmesini isteriz.
Kayserinin düşme iht çok düşük yaw.Valla kimin kümeye düştüğü pek çüküm de değil, Kayseri bizim maça ligde kalmayı garantileyip gelsin istiyorum.
Yav ben genel anlamda pimpirikli bir insanım, evden çıkarken kapıyı 2 kere kontrol ederim , gaz açık kaldımı diye kontrol ederim. Şampiyonlukda da öyle, her ihtimal geliyor aklıma rahat edemiyorum.Kayserinin düşme iht çok düşük yaw.
bizim maçta da fark olur :d
şu takıma güven artık
Kenyalılar genelde rahatsız olurlar ztn.Yav ben genel anlamda pimpirikli bir insanım, evden çıkarken kapıyı 2 kere kontrol ederim , gaz açık kaldımı diye kontrol ederim. Şampiyonlukda da öyle, her ihtimal geliyor aklıma rahat edemiyorum.
Biraz rahatsız biriyim
La ben aslında Konyalı bile değilimKenyalılar genelde rahatsız olurlar ztn.
La ben aslında Konyalı bile değilim![]()
Doğru mu bu @Murat DurmazBen bilmem. @Murat Durmaz bana Memo kenyalı, biraz çıldırtalım dedi zamanında.
inkar eder ama sen bana inan.Doğru mu bu @Murat Durmaz
Sivas'ın bu akşam ki maçı, bizden daha önemli yav. Valla hiç şakaya gelmez full konsantre olmak icap eder.
Kayseri bizim maça garantileyip gelirse oyunu kitler, vitrin maçı haline getirir. Küme düşme riskiyle gelmesi demek daha açık oynamaları demek rakiplerin. Bizim için alt sıra mücadelesi vermeleri bence daha hayırlıValla kimin kümeye düştüğü pek çüküm de değil, Kayseri bizim maça ligde kalmayı garantileyip gelsin istiyorum.