Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivas %80
Bodrum %70
Alanya %30
Rizespor %5

Anlık durum bu şekilde.

Alanya önündeki iki maçtan tek maç alırsa son maçlar öncesi garantiler.

Sivas Samsun’u yenemezse %99 gider.

Bodrum’un rakipler zor. Kayseri ve Trabzon’un salmasını umar. Beşiktaş’ın da son maç öncesi durumu önemli.

Bodrum ve sivas düşer gibi. Slvasin samsun maçı kritik ama samsunun maçı salacgini düşünmüyorum çünkü 5.lige bile düşebilir zor maçları var. Biz kupayı alırsak biraz rahatlar samsun. Zoruma giden çağdaş yatan avrupaya sayemizde gidecek olması.

Bodrum ve sivas düşer gibi. Slvasin samsun maçı kritik ama samsunun maçı salacgini düşünmüyorum çünkü 5.lige bile düşebilir zor maçları var. Biz kupayı alırsak biraz rahatlar samsun. Zoruma giden çağdaş yatan avrupaya sayemizde gidecek olması.
Samsunla sivas arasinda husumet var zaten en son sivas ihtiyaci olmamasina ragmen samsuna karsi muthis oynayip yenip kumeye gondermisti

Samsun bu maca bileniyor
Allahin adaleti iste önüne geldi mac
Ben samsunun cok yuksek tempoda 3 4 farkla kazanacagini düşünüyorum

Sivas dustu bile , 2 maclari kaldi biri Samsun deplasmani digeri Alanya deplasmani
evde Bodrumunu yenemeyen , deplasmanda bunlari mi yenecek

Sivas dustu bile , 2 maclari kaldi biri Samsun deplasmani digeri Alanya deplasmani
evde Bodrumunu yenemeyen , deplasmanda bunlari mi yenecek
Hocam futbol olarak bakma olaya samsunu en son kumeye yollayan sivas

Hani bu husumet olmasa belki samsun salar derizde ama arada kan davasi var
Samsun tarafi topu tufegi almis kaldırmış bekliyor twitterda samsun taraftari maci bekliyoruz diyor takimda farkindadir

Sivasi delik desik edip resmen kumeye yollamaya ant icmisler

göztepe elindeki fırsatı ısrarla kaçırdı. Takımlar bu kadar kötüyken 2 maç kazansa avrupa'ya giderdi ama 10 kişi hatay'ı evinde yenemedi

başakşehir gram hak etmeden avrupa'ya gidecek çünkü diğerleri çok kötü durumda

Kayseri iyi ve ciddiyetle oynuyor. Antalya ise artık bırakmış gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt