Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Şu 2 Skor beni müthiş sevindirdiİyiyim kanka eyvallah takılıyom ben de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu 2 Skor beni müthiş sevindirdiİyiyim kanka eyvallah takılıyom ben de
Oyunda hiçbir hslt yok ama milli ara öncesi çok iyi olduŞu 2 Skor beni müthiş sevindirdi![]()
Keşke 2 ay Milli Ara olsaOyunda hiçbir hslt yok ama milli ara öncesi çok iyi oldu
uydurmak için 40 takla attılarBjk penaltı değil diyor herkes. Var dan verilmiş hem de. Nasıl oluyor
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen valla bende hatta 30 saniye önce maxim'e sövüyordum bi işe yara diyeMaçı açıp uşursuxluk getirem dedim 1-1 oldu susjhshs
Kanka harbi 2si de çok önemli, saranın da ikamesi yok bence, o olmayınca takımı yönlendiren tek bir adam olmuyor.Keşke 2 ay Milli Ara olsaRotasyonlu 1 kadro yok.Jakobs veya Torreira oynamazsa yerlerine oynayacak oyuncu bulamayız..
Aynen ama Sara'yı daha çok 10 Numara'da kullanmalıyız bence kanks.Hücum özelliklerini ne kadar çok kullanmazsa paslanır.Defansif anlamda da çok iyi değil..Kanka harbi 2si de çok önemli, saranın da ikamesi yok bence, o olmayınca takımı yönlendiren tek bir adam olmuyor.
linkkkSpacede agliyorlar suan
Evet rakip peşinde koşturmak aşırı saçma iş, savunmada boğuşturup hücumda kilit açsın diye bekliyoruz. Ortasahaya gedson tarzı biri daha net lazımdı, sarayı daha özgür kullanırdıkAynen ama Sara'yı daha çok 10 Numara'da kullanmalıyız bence kanks.Hücum özelliklerini ne kadar çok kullanmazsa paslanır.Defansif anlamda da çok iyi değil..
bu gece gelmeli videoAhahahahhaha kartal kuşumun tüylerini yolmuşlar! Cengişhan oglum ay ay ay ay ay!!!