- 31 Ağustos 2021
- 69.214
- 49.570
- 3.258
#CemreEPLkonusunaDOKUNMABüyük ihtimalle Arsenal Ms 2 Kayserispor Ms 1 Beşiktaş Maç'ına da 2,5 Üst oynamıştır![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#CemreEPLkonusunaDOKUNMABüyük ihtimalle Arsenal Ms 2 Kayserispor Ms 1 Beşiktaş Maç'ına da 2,5 Üst oynamıştır![]()
Kendisine 8 Maç verdim 7 tanesi geldi Maçlar'ın#CemreEPLkonusunaDOKUNMA
Adamın destek ayağın vurmak gri pozisyon muymuş.Derbide penaltımızı “görmeyip” hakemi VAR’a çağırmayan herif biraz sonra başlayacak Sivas-Rize maçında görev alıyor.
Dün Mhk başkanı zaten utanmadan o pozisyon için gri pozisyondu diyordu. Tinerciler lehine öyle pozisyon olsaydı Arda kardeşler gibi haftalarca görev alamazdı. Ama kuşlar hakem diye ağlamaya devam ediyor.
Adamın destek ayağın vurmak gri pozisyon muymuş.
2 hafta önce eyüp maçında ayağını takıp kendini atarak penaltı verilmesi neymiş acaba
kendi kendilerine gol atıp ağlıyorlar mı birde. Davinsonun pozisyonlar da gri pozisyon hakem görmedi yada temas yok o zaman ağlamayı keseceklerIcardi'nin ceza sahasındaki pozisyona Var müdahale edemez (Geçen hafta Antalya maçında da oldu)
Göztepe maçındaki gol kaleye 50 mt uzaktaki poz baz alınıp fb lehine iptal edilir
Hangisi daha net fauldü hatırlayalım ve kararları tartalım
"Karışamaz"mavalı sırf bizim aleyhimize işleyen bir masal süper ligde
brava2/1 geliyor yine.
hakem GELİYORUM AABİSivas kırmızı yemiş. Dedim acaba haftaya fb ile oynuyor olabilir mi, olabilir...
Kalite seviyesi16:00 kayseri adana macinda bulusalim