- 5 Eylül 2014
- 84.255
- 69.984
- 4.393
UzaAramızdaki limoniteye son verelim muz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UzaAramızdaki limoniteye son verelim muz
Konyaspor her zaman bize yardımcı olmuştur üstatFenere maç satmayan her takımı desteklerim...
Son zamanlarda falsolu birşeylerini hatırlamıyorum zaten. Kendi oyunlarına bakan bir takım Konya.Konyaspor her zaman bize yardımcı olmuştur üstat
iptal 0-0antalya 1-0 göztepe
Yarı otomatik ofsayt kalktı diyen kimdi sabah? Fb maçı özetinde gördüm demin
süper lig sıralama başlığında şöyle bir post yazmıştım:Yalı çocuğu çipleri her yerde
1- anadolu takımlarının, bu sene de "holdingin takımına" karşı, geçen seneki gibi "helva kıvamında" oynayıp oynamayacağını çok merak ediyorum.
2- sezonda sadece bir maç "holdingin takımına" karşı oynayan stoperler var malum. forvetken sağ bek oynatılan oyuncular, sadece "o maçlarda" sistem değiştiren teknik direktörler...
3- takımı kazara puan alırsa özür açıklaması yayınlayan yöneticiler... kendilerine aleni hakem hatası yapılmasına rağmen "diğer takımlar (gs'ı kastederek) işine baksın" diyen yöneticiler...
4- var odasındaki holigan hakemler... gslı topçulara küfür eder gibi davranan fakat, "buradan çıkamazsın" gibi cümlelerle açıkça tehtid edilmelerine rağmen, holdingin topçularına el omuzda güler yüzle pozisyon izah eden orta hakemler falan olacak mı?
bu gibi etkenleri de işin içine katarak sıralamayı tahmin etmek lazım tabi.