Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thiam 3. derece yırtık hadi be :d bi o kaldı

Simdi kuslar kuduracak, ceza sinirindaki herkes kart gördu diye. Ama kuṣ beyinli olduklarindan dusunmezlerki full 11 rizeyi yenemeyen Gsyi nasil yenecek diye

Bizim maçtan 2 hafta sonra içeride fb ile oynayacaklar..Fb maçı öncesi de sarı kartların hepsini temizlemis oldular..

10 dakikadir mac oynanmiyor yav

95. Dk

En az 103’e kadar devam etmesi lazım

arda bizim için daha çok tecrübesiz.Kim ne derse desin Okan Hoca eğer avrupadada başarılı olursa ki bu sezon maşallahımız var Fatih Terimle beraber bize büyük başarılar kazandırabilecek yetenekte tek hocadır

arda bizim için daha çok tecrübesiz.Kim ne derse desin Okan Hoca eğer avrupadada başarılı olursa ki bu sezon maşallahımız var Fatih Terimle beraber bize büyük başarılar kazandırabilecek yetenekte tek hocadır
1 maç kaybedince hemen eleştirin
en sevdiğiniz şey
düşmeye gör..

1 maç kaybedince hemen eleştirin
en sevdiğiniz şey
düşmeye gör..
ben bunu haftalar önce bejeke maçından sonrada demiştim hani o fanatik bejekeli umut güneşi oyuna aldıya hani o şeref yoksunu fanatik bejekeli umutta semihe pozisyon yokken penaltı yaptırdı ya işte o maçtan sonra arda bize hoca olamaz daha çok fırın ekmek yemesi lazımdır demiştim hala çok fırın ekmek yemesi lazım

ben bunu haftalar önce bejeke maçından sonrada demiştim hani o fanatik bejekeli umut güneşi oyuna aldıya hani o şeref yoksunu fanatik bejekeli umutta semihe pozisyon yokken penaltı yaptırdı ya işte o maçtan sonra arda bize hoca olamaz daha çok fırın ekmek yemesi lazımdır demiştim hala çok fırın ekmek yemesi lazım
arda galatasaray'ın hocası olacaktır
akın sayman ağlayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt