Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Her halükarda Arda ve eski Galatasaraylı oyuncular üzerinden terörize edeceklerdi zaten sosyal medyayı.tüm hafta ifb ağlamasına hazır olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her halükarda Arda ve eski Galatasaraylı oyuncular üzerinden terörize edeceklerdi zaten sosyal medyayı.tüm hafta ifb ağlamasına hazır olun
1 maç kaybedince hemen eleştirinarda bizim için daha çok tecrübesiz.Kim ne derse desin Okan Hoca eğer avrupadada başarılı olursa ki bu sezon maşallahımız var Fatih Terimle beraber bize büyük başarılar kazandırabilecek yetenekte tek hocadır
ben bunu haftalar önce bejeke maçından sonrada demiştim hani o fanatik bejekeli umut güneşi oyuna aldıya hani o şeref yoksunu fanatik bejekeli umutta semihe pozisyon yokken penaltı yaptırdı ya işte o maçtan sonra arda bize hoca olamaz daha çok fırın ekmek yemesi lazımdır demiştim hala çok fırın ekmek yemesi lazım1 maç kaybedince hemen eleştirin
en sevdiğiniz şey
düşmeye gör..
arda galatasaray'ın hocası olacaktırben bunu haftalar önce bejeke maçından sonrada demiştim hani o fanatik bejekeli umut güneşi oyuna aldıya hani o şeref yoksunu fanatik bejekeli umutta semihe pozisyon yokken penaltı yaptırdı ya işte o maçtan sonra arda bize hoca olamaz daha çok fırın ekmek yemesi lazımdır demiştim hala çok fırın ekmek yemesi lazım