Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Illa bjkyi tapan veya sempatik goren tdmiz olucak anladim

Okan hoca, Arda, FT vs

arda galatasaray'ın hocası olacaktır
akın sayman ağlayacaktır
Olamaz, teknik taktiği bir yana koyalım, Okan hocaya yapılan eleştitiler Ardaya yapılsa dayanamaz, ya istifa eder ya taraftara küfreder ya oyunculara dalar ama stres yönetemez, emre belöz de aynı ikiside büyük hoca olamıyor işte .

Olamaz, teknik taktiği bir yana koyalım, Okan hocaya yapılan eleştitiler Ardaya yapılsa dayanamaz, ya istifa eder ya taraftara küfreder ya oyunculara dalar ama stres yönetemez, emre belöz de aynı ikiside büyük hoca olamıyor işte .
ardanın daha ne kariyeri var da olamıyor diyorsunuz?
çok büyük hoca olacak
sonra da ben demiştim diyeceksiniz siz de

Arda ile Emre şu an bile kıyaslanmaz hocalık olarak. Kaldı ki Arda 7 yaş daha küçük. Hırs, agresiflik vs. ayrı şeyler. Emre dümdüz küfürbaz Haydo.

Selçuk kaptanın takımı ne kadar çok Gol atabilirse bu Başakşehir'e o kadar iyi olur yav :D Başakşehir büyük ihtimalle hoca değiştirecek Selçuk kaptanımı alsınlar isterim..

Şu slimfit çağdaş gider herhalde artık yeni hocayla belki fbye çelme takabilirler çağdaşla imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt