- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
FT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden ağlayayayım ardayı çok severim bende buna inanıyorum ardan kesin birgün bizim hocamız olacaktır ama şuan henüz çok erken diyorum .İnşallahta çok başarılı olurarda galatasaray'ın hocası olacaktır
akın sayman ağlayacaktır
Olamaz, teknik taktiği bir yana koyalım, Okan hocaya yapılan eleştitiler Ardaya yapılsa dayanamaz, ya istifa eder ya taraftara küfreder ya oyunculara dalar ama stres yönetemez, emre belöz de aynı ikiside büyük hoca olamıyor işte .arda galatasaray'ın hocası olacaktır
akın sayman ağlayacaktır
ardanın daha ne kariyeri var da olamıyor diyorsunuz?Olamaz, teknik taktiği bir yana koyalım, Okan hocaya yapılan eleştitiler Ardaya yapılsa dayanamaz, ya istifa eder ya taraftara küfreder ya oyunculara dalar ama stres yönetemez, emre belöz de aynı ikiside büyük hoca olamıyor işte .
Yaşarsak görürüz ama bence olmaz büyük hoca, anadolu takımlarında başarılı olabilir bülent korkmaz gibi.ardanın daha ne kariyeri var da olamıyor diyorsunuz?
çok büyük hoca olacak
sonra da ben demiştim diyeceksiniz siz de
Arda ile Emre şu an bile kıyaslanmaz hocalık olarak. Kaldı ki Arda 7 yaş daha küçük. Hırs, agresiflik vs. ayrı şeyler. Emre dümdüz küfürbaz Haydo.Olamaz, teknik taktiği bir yana koyalım, Okan hocaya yapılan eleştitiler Ardaya yapılsa dayanamaz, ya istifa eder ya taraftara küfreder ya oyunculara dalar ama stres yönetemez, emre belöz de aynı ikiside büyük hoca olamıyor işte .