Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.414
- 47.960
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en ideali şudurşu havada çekeceksin tepeye vuracaksın biraya sucuğa
Deplasman yolunda olacaksın şu an besteler biralar votkalar maça doğru sızacaksın 10.dakika gibi kendine geleceksin maç bitecek tekelden bi votka bira daha ardından sızış sonra bi çorba sonra bi sızış evinde olacaksın tunamen ideali şudur
![]()
Meslegin ne üstadAlanyasporun yardımcı hocası daha önce başka kulüpte çalıştığım futbolun fsini bilmeyen bir eşek olmus bu futbol camiası harbi boktan , basarisizliklar diliyorum
Mac analistiyim işte güyaMeslegin ne üstad
Neredesin ulan hain herifHuaaaaaa gooooll
Neredesin ulan hain herif
Allah senin belanı versin
Doğma büyüme, mezar taşım bile samsun yazacak benim bile maç olduğundan haberim yokAllah senin belanı versin
Samsun’u mu izliyorsun
Al o kahveyi….

İzmir'de ve bazen de İstanbul'da oynanan Maçlar'da Davar Hakemliği yapmakla meşgul ben şahidim kanks yavDoğruyu söyle lan futboldan yan gelir olarak nasıl kazanıyorsun
Futbol seven futboldan anlayan adam samsun maçını izler. Kenya maçını izlemiyor diye zoruna mı gitti kayalarAllah senin belanı versin
Samsun’u mu izliyorsun
Al o kahveyi….
Ulan Mustafa ayağını denk alFutbol seven futboldan anlayan adam samsun maçını izler. Kenya maçını izlemiyor diye zoruna mı gitti kayalar