Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADS'in kalecisi 15 yaşındaki çocukmuş yine. Yazık lan.
Yazik degil. Kume dusmeleri kesin oldugu icn oynatiyolar. Sezon sonu bunu ve Maestro'yu biyere kitleyip mali sorunlarini cozmeye calisacaklar. Ilk golde pek hatasi yoktu ama ikinci de pozisyon hatasi yapti. Yine de yiyebilirdi tabi herif iyi vurdu.

Teşekkür ederim hemşerim cansın..
Sen bu haftaki maçlara ne demiştin şimdi
Ts Maç'ına 1 tahminim yoktu işteydim.Konyaspor Maç'ına Ms 0 da demiştim.Fb Maç'ı Fb 1-2 farkla kazanır büyük ihtimalle reis :D Bizim Maç içinse Maç zamanına yaın bakmak daha iyi oluyo yarın söyleyeyim olur mu?

Tövbe Est. :D
@Murat Durmaz derbinin sonucunu söyle de boşuna izlemeyelim bari.
Bunlar 1 tahmin reis biliyosun geçen hafta Gaziantep Fk Maç'ı berabere demiştim bilemedim.Fb 1-2 Farkla kazanır bence :D

Derin Murat iş başında

Ts Maç'ına 1 tahminim yoktu işteydim.Konyaspor Maç'ına Ms 0 da demiştim.Fb Maç'ı Fb 1-2 farkla kazanır büyük ihtimalle reis :D Bizim Maç içinse Maç zamanına yaın bakmak daha iyi oluyo yarın söyleyeyim olur mu?

Bunlar 1 tahmin reis biliyosun geçen hafta Gaziantep Fk Maç'ı berabere demiştim bilemedim.Fb 1-2 Farkla kazanır bence :D

Eyüpspor'da Ahmed Kutucu'nun ilk 11'e dönmesiyle beraber 2 takımın da hücum oynayacağını düşünüyom.Keyifli 1 Maç olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt