- 18 Mayıs 2011
- 53.024
- 56.900
- 4.613
kaleciye bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başakın fb ile 3 hafta sonra maçı var üstad o zamana kadar tüm maçları kazanıp fb maçına avrupa hedefi ile çıksalar daha iyi olmaz mıBaşakşehir +6 puan garantisi var zaten Hatay ve Demirspor’dan.
Bizim maça kadar (son maç) Avrupa iddiası taşımamalı.
En güzel senaryo Fb maçına kadar
G.Antep maçı beraberlik/yenilgi
Göztepe maçı beraberlik
Hatay maçı galibiyet
İle Fb maçına kadar 4- 5 puan yeterli.
Fb maçını kaybederlerse son üç maç hedefsiz kalırlar çünkü Demirspor ve Kasımpaşa’yı muhtemelen yenecekler bu süreçte.
10-11 puan alırlarsa maksimum hala ilk 4 için zor konumda olacaklar. FB’yi yenerlerse bu durumda ilk 4 için yüksek şansları olabilir zira Eyüp-Samsun ve Fenerbahçe-Beşiktaş maçları var.
Fb’ye yenilselerde son hafta bize karşı iddialı olabilirler o zaman.başakın fb ile 3 hafta sonra maçı var üstad o zamana kadar tüm maçları kazanıp fb maçına avrupa hedefi ile çıksalar daha iyi olmaz mı
ne potası dostum. antep sağlamdaBaşakşehir yenmesi daha iyi. Antep kume potasinda salmazlar maci.
Antep in düşmeyle falan alakası yok hacıBaşakşehir yenmesi daha iyi. Antep kume potasinda salmazlar maci.
Arda kenarda değildi puan aldığında npSelçuk Hoca kırmızı gördü
Selçuk Hoca kırmızı gördü. Okereke de cezalı oldu reziller
Ben 37 görmüştüm 45 mis. Ulan bunlar salar maci fenere.ne potası dostum. antep sağlamda
Öbürleri gördü mü.Okereke tam fbyi zorlayacak adamdi
Hayir bir tek o sanirimÖbürleri gördü mü.
Bu selcuktan bi bok olmaz zorla kırmızı gördü