Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı izlemedin sanirim cengiz ,evet küfür etmedi ama hakeme uzun süre söylendi durdu 4.hakemde gördü yani tek kelime soylenme değil yani selcuk resmen zorladı
Lakin esas piçliği o son dk kırmızı gören yaptı yani bariz şike sariyi gördü hakem kartı yasarken başladı alkislamaya
Zorbaydan nefret ederim ama tek net hatası antebin penaltisiydi bu mac
İzlemedim, o zaman haklısın.

Bu sezon bu durumu sayısız yaşadık heralde, bir önceki haftadan sonraki haftaya ayar çekiliyor.

Maçı izlemedin sanirim cengiz ,evet küfür etmedi ama hakeme uzun süre söylendi durdu 4.hakemde gördü yani tek kelime soylenme değil yani selcuk resmen zorladı
Lakin esas piçliği o son dk kırmızı gören yaptı yani bariz şike sariyi gördü hakem kartı yasarken başladı alkislamaya
Zorbaydan nefret ederim ama tek net hatası antebin penaltisiydi bu mac
Tek net hatasi dediğin antep in 1 puanina neden olduysa rtaş daha ne kadar hata yapacakti yani? evet p6 kaçabilir diyebilirsin ama %90 gol olur genelde p6 lar.

Dünya üzerinde görülmemiş bir yapı kurdu onun bunun çocukları. Haftalardır eksiksiz 11'le çıkan rakiple oynamadılar. İnanılmaz işler dönüyor, bir savcı araştırsa amatör ligi boylarlar. Koç denen herifte hapise atılır ama ülkemizde bu hayal tabiki.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarıda arkadaşın dediği gibi sürekli atılan hocadan büyük takım hocası olmaz kardeşim bukadar basit ,hakemin ne mal olduğunu biliyorsan ona uygun hareket etmek senin gorevin

Eyüpspor maçları ligin en zevksiz maçları olabilir.Özellikle kendisine denk veya daha zayıf takımlara karşı hücum sıfır gibi

Eyup fena top oynamiyor. Ama hucumda pek uretken degiller. Alici gozle bakiyorum, koyar geceriz.

Tek dertleri Florya’yı satıp ceplerini doldurmak isteyen adamlar varken bu pislikler daha da artarak devam edecektir. Şikecilerin zaten sezonu puan kaybetmeden bitireceğini belli etti bu yapı.
Normal şartlarda biz en fazla bir maçta takılırız. Ama bu yönetim varken bizi ilerki maçlarda daha da beter doğrayacaklar.

Bu zorbayın trabzonda bizde düdük almasını istiyoruz ama tetikçi satılmış fenarasyon başkanı inadına bu tetikçi zorbaya çatır çatır maç veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt