Süper Lig'de Dört Büyüklerin Penaltı Sayıları!

Furkan Korkmaz

🦁PALA🦁
Yönetici
Süper Moderatör
FesdcAAWQAAA1TV

Oysaki en çok ceza sahasına giren takım ya da ilk iki takımdanızdır.

Ne hikmetse bize pek faul yapmıyor demek ki rakipler (!).

Hayır bir de Fener in kazandığı penaltılara bakıyorum
İçerde Ligin ilk haftası Ümraniye maçı dakika 19 penaltı çalınıyor Fener i 1-0 öne geçiriyorlar
İçerde Adana Demir maçı dakika 20 penaltı verilip Fener i 1-0 öne geçiriyorlar
İçerde Karagümrük maçı Fener i 3-2 ve 4-3 öne geçiren golleri penaltıyla hallettiler

Hepsi Fener in sıkıntı yaşadığı, muhtemel puan kaybı olabilecek maçlar. Maçın berabere gitmesine bile izin vermiyorlar, adamlar kendi evinde ilk 20 dakika öne geçemediyse penaltı jokeri devreye giriyor. Rakipler beraberliği mi yakaladı? Hemen bir penaltı jokeriyle bir kere daha öne geçiriyorlar Fener i

Penaltı kaç tane verilmedi en az 3 tane var belki daha fazlası.

Onun dışında verilmeyen kırmızı ve sarı kartlar da var.
Daha ilk haftalarda 3 tane filan verilmeyen penaltımızı sayıyoruz, ligin sonuna doğru işler kızıştığı ortamda neler yapacaklar çok merak ediyorum. Şaka bir yana Fenerbahçe ve Trabzon bizden kat ve kat fazla penaltı kazanmış olabilir lig sonunda böyle taraflı devam edilirse

Penaltıları istedikleri gibi yorumluyorlar işte Giresun maçında bizim penaltımız verilmedi. Futbol detaylar oyunudur 1-0 ile 0-0 arasında çok fark var. Fener'in adana maçında kilidi açan hakemdi o maç yine dönebilirdi adana bastırıyordu ondan sonra aptalca hareketle kırmızı gördü, bunların hepsi detaydir ve şimdi jesus hocamm ooouuvvvv

Icardi . mertens, seferovice tonla para verdik bir penalti atamiyorlar.

hakkımızın yendiği verilmeyen penaltı sayısı, fenerbahçeye verilen penaltı sayısından fazladır.

şu tabloya bakıpta söyleyebilecek başka bir sözüm yok.

Daha ilk haftalarda 3 tane filan verilmeyen penaltımızı sayıyoruz, ligin sonuna doğru işler kızıştığı ortamda neler yapacaklar çok merak ediyorum. Şaka bir yana Fenerbahçe ve Trabzon bizden kat ve kat fazla penaltı kazanmış olabilir lig sonunda böyle taraflı devam edilirse

Aleyhimize 3-4 tane çalıp lehimize de 2-3 tane çalarak dengelerler bi şekilde.

Ama sezon öyle bir noktada ki hakemler istediği takımı şampiyon yapacak. Çünkü takımlar arası aşırı fark yok.

Şampiyon olmak istiyorsak vura vura kazanan takım olmak zorundayız. Maalesef yine aynı şey. Her sene aynı.

Bıktırdılar.

Hakemler adil yonetim sergileseydi 24 puan ile liderdik simdi.

Geri
Üst Alt