- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Adana ve Hatay gitti, geriye kalan takimlardan hangi 2'si düser?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oha sivas'a bak.Sivasspor(27)
-Adana Demirspor maçı çok kritik olacak o maçta puan bırakırlarsa %99.99 düşerler.
-Adana maçını geçtikten sonra 8 maçın 5'ini deplasmanda oynayacaklar.
-Hem Galatasaray hem fener maçları duruyor.
-Küme düşme potası 39 görecekse nereden baksak kalan 9 maçta 13 puan almak zorundalar ki maç başına 1.5 yapar pek mümkün gözükmüyor.
Hatay mağlubiyeti müthiş oldu tamamen fener maçında ekstra bir sonuç çıkarmak zorunda kalacaklar aksi taktirde %80 düşmüş olurlar.+oha sivas'a bak.
fb'den kesinlikle ama kesinlikle puan almak zorundalar.
hatay mağlubiyeti iyi olmuş yaw. @Uğur İz

Yar saçların lüle lüle Bodrum sana güle güle umarım amatöre kadar düşersiniz amatör çocuklarıBodrumspor ve Sivasspor'un küme düşeceklerini düşünüyorum üstteki takımların fikstürlerine bakarsak sorun yaşayacak takım gözükmüyor bir ihtimal Kayserispor hata yaparsa bu ikisinden biri kurtarır Kayseri düşer.
Bodrumspor(30)
-Galatasaray dep, fenerbahçe iç, beşiktaş iç, Trabzonspor iç, Samsunspor iç
-Yani kalan 9 maçın 4'ü büyük maç üstüne 3 tanesi kendi sahasında + Samsunspor maçını ekleyince bir tek Antalyaspor maçı kolay kalıyor.
-Açıkçası 30 puana ulaşmış olsalar bile düşme potansiyeli çok yüksek muhtemelen Adana Demirspor'a kaybettikleri 2 puan yüzünden düşmüş olacaklar.
Sivasspor(27)
-Adana Demirspor maçı çok kritik olacak o maçta puan bırakırlarsa %99.99 düşerler.
-Adana maçını geçtikten sonra 8 maçın 5'ini deplasmanda oynayacaklar.
-Hem Galatasaray hem fener maçları duruyor.
-Küme düşme potası 39 görecekse nereden baksak kalan 9 maçta 13 puan almak zorundalar ki maç başına 1.5 yapar pek mümkün gözükmüyor.
sivas zaten fenerin yanbahcesi saymıyorum ben cengiz,bokyakmaz varken dahi fenerden puan aldıkları maclar vardı hatta tribünleri şikeciler diye bagırıyorduSivasmış rizeymiş yok abi..
Bu kasımpaşa ve bodrum denen klüpler düşmeli.Heleki bu bodrumun küme düşmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam.