GSC Anket Süper Lig'de Hangi Takımlar Küme Düşer?

Süper Lig'de Hangi Takımlar Küme Düşer?

• Alanya

Oy: 7 15,9%
  • Bodrum

Oy: 26 59,1%
  • Sivas

Oy: 30 68,2%

• Kullanılan toplam oy
    44

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Adana ve Hatay gitti, geriye kalan takimlardan hangi 2'si düser?

hatayın gittiğine katılmıyorum. Aboubakar son sözünü söylemedi. Emre Belözoğlu o fikstüre bakınca büyük ihtimalle düşer diyorum diğer 2 takımı kestirmek zor

Bodrumspor ve Sivasspor'un küme düşeceklerini düşünüyorum üstteki takımların fikstürlerine bakarsak sorun yaşayacak takım gözükmüyor bir ihtimal Kayserispor hata yaparsa bu ikisinden biri kurtarır Kayseri düşer.

Bodrumspor(30)
-Galatasaray dep, fenerbahçe iç, beşiktaş iç, Trabzonspor iç, Samsunspor iç
-Yani kalan 9 maçın 4'ü büyük maç üstüne 3 tanesi kendi sahasında + Samsunspor maçını ekleyince bir tek Antalyaspor maçı kolay kalıyor.
-Açıkçası 30 puana ulaşmış olsalar bile düşme potansiyeli çok yüksek muhtemelen Adana Demirspor'a kaybettikleri 2 puan yüzünden düşmüş olacaklar.

Sivasspor(27)
-Adana Demirspor maçı çok kritik olacak o maçta puan bırakırlarsa %99.99 düşerler.
-Adana maçını geçtikten sonra 8 maçın 5'ini deplasmanda oynayacaklar.
-Hem Galatasaray hem fener maçları duruyor.
-Küme düşme potası 39 görecekse nereden baksak kalan 9 maçta 13 puan almak zorundalar ki maç başına 1.5 yapar pek mümkün gözükmüyor.

Sivasspor(27)
-Adana Demirspor maçı çok kritik olacak o maçta puan bırakırlarsa %99.99 düşerler.
-Küme düşme potası 39 görecekse nereden baksak kalan 9 maçta 13 puan almak zorundalar ki maç başına 1.5 yapar pek mümkün gözükmüyor.
oha sivas'a bak.

fb'den kesinlikle ama kesinlikle puan almak zorundalar.

sivas'ın hatay mağlubiyeti iyi olmuş yaw. @Uğur İz

Hatay sivas bodrum

Bodrumun mutlaka düşmesi lazım bu tarz hem koç paf takımı hemde seyircisiz takımlar cikmamali

Mükemmel liste belki Konya'yı muaf tutabiliriz.

Bodrumspor ve Sivasspor'un küme düşeceklerini düşünüyorum üstteki takımların fikstürlerine bakarsak sorun yaşayacak takım gözükmüyor bir ihtimal Kayserispor hata yaparsa bu ikisinden biri kurtarır Kayseri düşer.

Bodrumspor(30)
-Galatasaray dep, fenerbahçe iç, beşiktaş iç, Trabzonspor iç, Samsunspor iç
-Yani kalan 9 maçın 4'ü büyük maç üstüne 3 tanesi kendi sahasında + Samsunspor maçını ekleyince bir tek Antalyaspor maçı kolay kalıyor.
-Açıkçası 30 puana ulaşmış olsalar bile düşme potansiyeli çok yüksek muhtemelen Adana Demirspor'a kaybettikleri 2 puan yüzünden düşmüş olacaklar.

Sivasspor(27)
Yar saçların lüle lüle Bodrum sana güle güle umarım amatöre kadar düşersiniz amatör çocukları

Bodrumun fikstur acayip kazik.ins duserler

Sivasmış rizeymiş yok abi..
Bu kasımpaşa ve bodrum denen klüpler düşmeli.Heleki bu bodrumun küme düşmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam.

Kim düşer kalkar bilmiyorum ama bu bodrum düşmesi lazım. Elinde patlasın o kulüp Fikret Öztürk denen adamın

Sivasmış rizeymiş yok abi..
Bu kasımpaşa ve bodrum denen klüpler düşmeli.Heleki bu bodrumun küme düşmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
sivas zaten fenerin yanbahcesi saymıyorum ben cengiz,bokyakmaz varken dahi fenerden puan aldıkları maclar vardı hatta tribünleri şikeciler diye bagırıyordu
rize pislikti lakin başkanları degistikten sonra bu yıl bence pislik yok
lakin kasımpaşa gırtlaga kadar pislik keza antalya ve bodrum

Fener ile ilişkili hangi takım varsa düşsün ilk tercihlerim Kasımpaşa ve Hatay

Geri
Üst Alt