Süper Lig'de İlk Yarı Kaleci İstatistikleri

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1734946887112.png

1734946935510.png

1734946978577.webp

1734946837779.png

Muslera 2. devre toparlayacaktir

Ama sene sonu artik mertens ve muslera ile vedasip yerlerine oyuncu koymamiz lazim

Musleraya toz kondurmadim bugune kadar kim laf ettiyse kavga ettim ama yeter artik muslera ulkesine donsun

Berke özer'in çabuk olup ve libero oynama potansiyeli var ise alınmalı kesinlikle. Çünkü yan toplarda bayağı iyi

Berke Özer amigo fenerli olmasa Muslera sonrası as kaleci olarak bile düşünülebilirdi ama herifin bize küfür ederken videoları falan var sindirilecek, gözardı edilecek mesele değil.

Muslera baya iyi

Yalnız muslera nin libero kaleciligi ve tecrübesi hepsinden fazla. Her şey istatistik değil ancak reflekslerde ve oyun kurmada problem var kabul ediyorum. Allahim efsanemize vedamiz uefa kupasıyla olsun sen kabul et dualarımızı...
Bir cumlede libero kaleciliginden bahsedip bir sonrakinde oyun kurmada problem var diyosun renkdas. Muslera efsanemizdir ama artik iyi bir kaleci degildir. Ustelik yalnizca bu yil degil son 5 yildir vasat bir kalecidir. Efsaneleri iyi gunleriyle hatirlamak icin dogru zamanda vedalasmak onemli. Bunun en guzel ornegi Hagi’dir. Muslera kalmaya, Okan hocada oynatmaya devam ederse olacaklar belli.

Bize cizgi kaleci gerekmiyor. Ayagi iyi olan oyun bilgisi olan kaleci lazim. Berke gelse en az 2 kere bu yuzden kiralariz.

Kim uydurdu bu tanımı arkadaşlar libero kaleci diye bir şey yok Sweeper kaleci var

Libero sweeper aynı mevki gibi algılansa da libero merkez defansın biraz daha önünde oynarken sweeper defans tandeminib biraz arkasında yer alır ve arkaya atılan topları süpürür, adı da burdan gelmektedir zaten

Muslera sene sonu büyğk ihtimalle gidecektir zaten. Ailesi ülkesine döndü, kendisi de ailesine bağlı bi insan. Bize potansiyelli bi kaleci önersin ülkesinden bari gitmeden

Berke'nin bazı istatistikleri bizim Maç'tan dolayı.Bizim futbolcular üstüne şut çekmeseydi bu kadar fazla istatistiklerde önde olamazdı.Avrupa'dan 1 takımla Maç yapsa Eyüpspor bu şutların genelini yerdi büyük ihtimalle..

Geri
Üst Alt