Süper Lig'de Kümede Kalma Mücadelesi

1000034687.webp

1716060177539.webp

Hatayspor'un kazandığı senaryoda bu 3 madde gerçekleşirse Hatayspor küme düşüyor 1 tanesi gerçekleşmezse Hatayspor kümede kalıyor.

1- Antep son hafta 1 puan ve üzeri almak zorunda(Eğer maçı kaybederlerse Hatayspor'un kazandığı senaryoda ilk düşen takım olurlar.)
2- Ankaragücü Trabzon deplasmanında galibiyet almak zorunda
3- İlk 2 madde gerçekleşirse Konyaspor 1 puan almak zorunda

İkili averajlar:
Konyaspor(+4 puan) / Ankaragücü(+1 puan) - Konyaspor +2 Averaj
Konyaspor(+2 puan) /Hatayspor(+2 puan) - Averaj eşit
Konyaspor(+4 puan) / Gaziantep(+1 puan) - Konyaspor +2 Averaj
Hatayspor(+4 puan) / Ankaragücü(+1 puan) - Hatayspor +1 Averaj
Gaziantep(+0 puan) / Ankaragücü(+6 puan) - Ankaragücü +3 Averaj
Gaziantep(+2 puan) / Hatayspor(+2 puan) - Averaj eşit

--------------------------------------------------------------------
3'lü averaj'da
1- Konyaspor 6 puan +2 averaj
2- Hatayspor 6 puan +1 averaj
3- Ankaragücü 2 puan -3 averaj

4'lü averaj'da
1- Konyaspor 10 puan +4 averaj
2- Hatayspor 8 puan +1 averaj
3- Ankaragücü 8 puan 0 averaj
4- Antep 3 puan -5 averaj

Konyaspor sadece Hatay ile ikili averaja kalırsa düşüyor ki bu çok uzak ihtimal değil.
Biz yarın yenersek o maça rekoru geliştirmek için çıkacağız ve Konya çok çok kötü bir takım.

Hatay, Rize'yi güle oynaya yener. Burada denklem Ankaragücü-Trabzonspor maçına bakıyor eğer Ankara kazanırsa Konya büyük ihtimalle düşecektir.

Trabzon kupa finali öncesi hem de Ankara ile papaz olmamak için maçı kasmayabilir.

%60 Konya
%40 Ankaragücü

diyorum. Hatay'ın asla düşeceğine ihtimal vermiyorum çünkü bu 3 takım 3'lü averaja kalırsa yine Ankara düşüyor.

Trabzon ücüncülügü garantiledi ve hafta ici kupa finali oynayacak. Ankaragücü macini iplemez. O yüzden Ankaragücü Trabzon‘u yener bence.

Antep düsmüs Pendik‘ten en az 1 puan alir.

Hatay Rize‘yi yener. Bizim Konya maci son düseni belirler. Konya‘yi yenersek Konya düser, yenemezsek Hatay düser.

Ankaragücü maç falan kazanamaz
Hatay kazanır
Konya yenilir
Antep 1 yada 3 puan alır

Bu tabloda kim düşüyorsa o düşer, diye düşünüyorum.

Trabzonspor ve Ankaragücü arası iyi yanlış hatırlamıyorsam tribünlerde bazen birbirlerine tezahürat yapıyorlardı o yüzden son maç için pek emin değilim kupa maçı bahane edilip Ankaragücü galibiyet alabilir.

Hatayspor'un yaptıklarını unutmayın beşiktaş'a 7-0'lık maç, fenere tüm kale arkasını açmaları ve düzenli olarak saçma sapan sistemle çıkıp mağlup olmaları, bize karşı yaptıkları açıklamalar verdikleri mücadeleler...

Son maç Hatayspor'u düşürme imkanımız varsa Ankaragücü galibiyet alırsa Konyaspor'a 1 puan verip yapalım.

Üzücü ama Hatay kalır gibi duruyor rizeyle oynuyorlar rize kasmaz Hatay kazanıp kalır ts kasmazsa ankaragücü kazanır Konya düşer ts ciddiye alırsa ankaragücü düşer

Agücü kazanırsa bizlm konya maçı rolantide berabere biter ve hatay düşer ama agücünün kazanacağını sanmıyorum.

Erencan çöpü kaleye vuracağına pas verse belki pendik düşmezdi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konyalı arkadaşlara bir hatırlatma yapayım;

GS, tarihinde şampiyonluk yahut ligde kalma mücadelesi veren takımlarla yaptığı maçlarda iltimas, gevşek davranma gibi bir sabıkaya sahip değildir. Sahaya çıkar, elinden geleni yapar, yener veya yenilir. Öyle olduğu için de hedefine ulaşmasını engellediği hiçbir takım tarafından en ufak bir suçlamaya maruz kalmamıştır, en azından ben hatırlamıyorum. Ebedi dostlarımızın ise birbirleriyle yaptıkları maçlarda olduğu gibi ,düşme hattındaki rakipleriyle de muvazaalı maçları epeyce vakidir.

Ben de son maçta alınacak beraberlikle Konyaspor' un ligde kalmasının garanti olmasını isterim ama bu kulübün genlerinde kazanmaktan bilerek vazgeçmek yoktur. Yine öyle olacaktır; en fazla yarın kazanırsak motivasyon biraz düşebilir ki Okan Hoca 105 puan diye tutturmuş durumda!

Hayırlısı olsun...

Geri
Üst Alt