Süper Lig'de Menajerlere En Fazla Para Ödeyen Kulüp Galatasaray!

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı hükümleri uyarınca, 2017-2018 Futbol Sezonunda Şubat ayı sonu itibariyle futbol menajerlerinin dâhil oldukları işlemler, futbol menajerlerine toplam yapılmış olan ödemeler ve Federasyonumuzdan lisanslı olup vizesi devam eden futbol menajerlerinin listeleri, Talimatımızın 12/2 hükmü doğrultusunda aşağıda ilan edilmiştir.

DZiIPSQXUAEQPBm.jpg

Galatasaray - 3.5 milyon euro
Başakşehir - 2.38 milyon euro
Fenerbahçe - 1.4 milyon euro
Trabzonspor - 1.2 milyon euro
Konyaspor - 745 bin euro
Karabükspor - 685 bin euro
Alanyaspor - 565 bin euro
Antalyaspor - 544 bin euro
Osmanlıspor - 130 bin euro
Beşiktaş - 75 bin euro
Göztepe - 24 bin euro
Akhisarspor - 11 bin euro

http://tff.org/Resources/TFF/Docume...AJERLERININ-DAHIL-OLDUKLARI-ISLEM-LISTESI.PDF
http://tff.org/Resources/TFF/Docume...-18/FUTBOL-MENAJERLERINE-YAPILAN-ODEMELER.PDF

Takımın ekonomik durumunun özeti işte. Rezalet.

Sacma bir karsilastirma. Transfer maliyetine oranla komisyona bakilmasi lazim

En fazla maliyet bizde oldugundan en yuksek komisyonun da bizde olmasi mantikli

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Galatasaray adının olduğu her yerde birinciliğe oynar diye boşa denmiyor.

Anlatmaya gerek yok GÖRÜYORSUNUZ. :asd:

Sen gidip menajerlerin oyuncağı olursan tabi ki bu kaçınılmaz olur.

sent via GSC

Şaşırmadım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene en çok bonservis harcaması yapan ve yine en çok bonservis alarak adam satan biziz. Dolayısıyla anormal değil o kadar.

Başakşehir'in rakamları daha vahim.

Pepe'nin menajeri Jorge Mendes değil mi bedavaya mı yapmış transferi? Ayrıca yukarıda yazılan rakamların düşük gösterildiğini düşünüyorum kayıt dışı paralarla birlikte çok daha fazladır.

o değil de tarık çamdal transferini hangi menajer yaptırdıysa o adamı tebrik ediyorum. kulüp yöneticisi olsam o adama bizden kazıkladığı paranın iki katı maaş verir tüm mali planlamayı devrederdim. ancak bu kadar kazık sokulabilirdi :) müthiş bir beceri :)

Abartmamak lazim, transfere en cok para haryacan kulup bizdik, mantiken menajerlere de daha cok para gidecektir.

He he Mendes Para istemedi Beles pepe transferinddn

Sacma bir karsilastirma. Transfer maliyetine oranla komisyona bakilmasi lazim

En fazla maliyet bizde oldugundan en yuksek komisyonun da bizde olmasi mantikli

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Evet işte görmek istediğim taraftar bakışı, hemen atlamadan tahlil edebilen...Geçen sene baksaydın göztepe ilk üçteydi...Bir önceki sene baksaydın fener zirvedeydi...A L G I O P E R A S Y O N U

Abartmamak lazim, transfere en cok para haryacan kulup bizdik, mantiken menajerlere de daha cok para gidecektir.

Evet işte görmek istediğim taraftar bakışı, hemen atlamadan tahlil edebilen...Geçen sene baksaydın göztepe ilk üçteydi...Bir önceki sene baksaydın fener zirvedeydi...A L G I O P E R A S Y O N U

Geri
Üst Alt