Süper Lig'de Menajerlere En Fazla Para Ödeyen Kulüp Galatasaray!

En çok free transferi yapan Beşiktaş ama 75.000€ ödemişler pek mantıklı gelmedi bana. Kaldı ki menajer ücretleri en çok bonservisi elinde olan oyuncularda dönüyor. Sen Pepe ile Vida'yı bedavaya al ama menajer ücreti ödeme güzel iş vallahi :)

Belhanda-8+2
Ndiaye-7.5
Feghouli-4.25
Fernando-5.25+0.9
Maicon-7+1
Gomis-2.5+0.2
Denayer-500.000
Mariano-4+0.5
Latovlevici-550.000
Nagatomo-700.000
Carrasso-0

40.250.000

Bruma-13
Ndiaye-16
Podolski-2.5
Semih-2
Cenk-200.000
Cavanda-500.000

34.200.000

Bu kadar pazara normal. 74.500.000 Euro için yüzde 10 olsa 7.500.000 Euro eder. Daha yarısı ödenmiştir.

Taklaci menajerlerle Ortak calisan yöneticiler,maasi veya bonservisi fazla gösterip Paralari Cebe atiyorlar

Bu kulübün zaten yıllardan beri çektiği olay ne yazık ki menajerler şu verdiğimiz 3.5 m euro'yu scout ekibini geliştirmek için kullansaydık bugün çok başka noktalara gelebilirdik fakat bir çok başkan para yedirmekten yıllardan beri hoşlanıyor ne de olsa ceplerinden çıkmıyor. Umarım yeni yönetim bu tarz menajerlere yedirmek yerine giderler scout ekibini geliştirirler burada Terim'e güveniyorum o işini iyi yapacaktır en azından scout işine özen gösterecektir çünkü tüketerek belli bir noktalara kadar gidebiliriz ama üretim yapmaya başlarsak bambaşka bir seviyeye çıkarız.

Ayrıca beşiktaşın 75.000 euro olma gibi bir ihtimali dahi yok hele ki negredo ve pepe gibi transferleri bitiren ahmet bulut sağlam bir para almıştır. Tabi belge gizleme konularında üstlerine yok.

Pepe'nin menajeri Jorge Mendes değil mi bedavaya mı yapmış transferi? Ayrıca yukarıda yazılan rakamların düşük gösterildiğini düşünüyorum kayıt dışı paralarla birlikte çok daha fazladır.
Atilla Dilaver Twitterda yazdı. Muhtemelen en az 5*3.5 milyon euro
Tüm takımlar aynıymış.

o değil de tarık çamdal transferini hangi menajer yaptırdıysa o adamı tebrik ediyorum. kulüp yöneticisi olsam o adama bizden kazıkladığı paranın iki katı maaş verir tüm mali planlamayı devrederdim. ancak bu kadar kazık sokulabilirdi :) müthiş bir beceri :)
O transfer menejer kakalaması değildi yabancı kontenjanı saçmalığı yüzünden 3 ay kapısında bekledik eskişehir'in

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ah kıyamam tinerciler 75bin euro mu vermiş , eminim öyledir

Belhanda-8+2
Ndiaye-7.5
Feghouli-4.25
Fernando-5.25+0.9
Maicon-7+1
Gomis-2.5+0.2
Denayer-500.000
Mariano-4+0.5
Latovlevici-550.000
Nagatomo-700.000
Carrasso-0

40.250.000

Bruma-13
Ndiaye-16
Podolski-2.5
Semih-2
Cenk-200.000
Cavanda-500.000

34.200.000

Bu kadar pazara normal. 74.500.000 Euro için yüzde 10 olsa 7.500.000 Euro eder. Daha yarısı ödenmiştir.
Ndiaye 7,5 değil daha fazla. Başkan da kaç kere dile getirdi bunu.

sent via GSC

Şuraya bak neredeyse orta halli futbolcu bonservisi kadar menajerlere para ödemişiz. Bu menajerlik kesinlikle Florya'dan içeri girmemesi gerekiyor.

Beşiktaş - 75 bin euro

1522487617714.webp
yalana bak.kaç tane kredi cektiler bu sezon.5 milyon yedirmiştir bunlar

Bu tabloya bakıp karşılaştırma yapmak sağlıklı olmaz. Tabi menajerlere verilen paralara dikkat edilmesi gerekiyor orası ayrı ama,
Öncelikle yapılan transferlere bakılması lazım. Ne kadar oyuncu alınmış ne kadar oyuncu satılmış, alınan ve satılan oyuncuların paralarına bakmak lazım. Detaylı olarak inceleme yapıldıktan sonra karşılaştırmak çok daha mantıklı olur.

Bir de şöyle bir olay var. Gerçi Dursun bu sene bunu alt üst etti ama, genelde bizim kulübün dışındaki büyük takımların transferlerinde hep bir manipüle oluyordu. Ne aldıkları oyuncuların gerçek miktarları ne de sattıkları oyunculardan kazandıkları net ücretleri doğru bir şekilde açıklıyorlardı. Hep üstü örtülü bir şekilde yansıyordu. Durum böyle olunca da bizim şeffaf olarak kuruşu kuruşuna açıkladığımız ücretler hep fazla gözüküyor.

Şu tabloya bakılınca Başakşehir'in menajerlere bu kadar para vermesi spor medyası açısından üzerine gidilmesi ve sorgulanması gereken bir olaydır. Ama gel gör ki kesin bizim aleyhimize haberler çıkar, kesin.

Pepe ve Negredo gibi iki transfere rağmen Beşiktaş'ın menajerlere 75.000€ ödemesi hiç inandırıcı değil.

Geri
Üst Alt