Süper Lig'de Play-Off Sistemi Kabul Edildi!

Cevap: Süper Lig'de Play-Off sistemi Kabul edildi!

Eğer hala klupler birliğinde kalırsak başka da bişey söylemiyorum

Aradığım Lig Tv yi az önce kapattırmak istediğimi söyledim gerekçe olarak niye amaçsız bir lig izliyimki dedim şimdi dondur play off lar başlayınca açarsınız dedim.....

İşte türk futbolunun marka değeri,bundan başka değer kabul edilemez,hayırlı olsun!!

Dekoder_3.png

Tam bir rezillik. Şerefsiz maa Allah belanı versin.

Yazık. Bir çok taraftar bu sistem yüzünden bir-birine girecek, derbilerde kan su yerine akacak...

Bunun sorumlusu kim olacak, tilki suratlı Aydınlar ?

Şu Tüpçüyede ayrı uyuz oldum Şerefsizler! Fenere -puan verilecek gerisi boş hikaye. Futbolu ayağa kaldırmak diyorlar bide ulan hangi büyük ligde play-off saçmalığı var? Döl israfları!

ALLAH Belanızı Versin

bizim yönetimin bu konudaki tutumunu sedat doğanın tv8deki konuşmasından görebiliriz

karşı çıkacağız ve bu zıkkım uygulanmayacak

Bir cok yeni davalar bekliyor bizi, benden söylemesi.

Bu sene maçlara gidip sırf federasyona saydıracağım.

Mayısa kadar ligi izlemesemde bir şey kaybetmem.Nasılsa ilk 4 az çok belli.Böyle salakça böyle aptalca bir sistem olabilirmi ya.Bu herife dur diyecek kimse yokmu bu ülkede.Yemin ediyorum hayatta en çok sevdiğim şeyden sogudum şuan.Bundan sonrada Lig tv alan veya lig tv si olupta iptal ettirmeyen gözümde Galatasaraylı değildir.

bizim yönetimin bu konudaki tutumunu sedat doğanın tv8deki konuşmasından görebiliriz

karşı çıkacağız ve bu zıkkım uygulanmayacak

Yalnız bizle bu iş bitiyor mu ? 17-1 durum. Diyelim Trabzon'da destek verdi 16-2.

Normal sıralamada ligi 1. tamamlayıp, play-off ta şampiyonluğu kaybedersek ortalığı yıkarız..

Havuzdan çıkmamız lazım.Hadi D-Smart öde bizim tazminatı kaç TL olursa olsun D-Smart alırım.

GSCimbom olarak play off sistemini desteklemiyoruz. Ancak görüşümüzü çok iyi temsil ettiği için, kulübümüze yine de teşekkür ediyoruz. Ellerinden geleni yaptılar.

Bundan sonra bize düşenler;

- Yayıncı kuruluşa yapılan bu peşkeşe direnerek, decoderleri iade etmek,

- Kulübümüze tam destek olmak, play off lu ilk sezonu açık ara şampiyon tamamlamak,

- Bu sezon, sezon ortasında düşürülmediği sürece Fenerbahçe 'yi 4 kez tokatlamak,

Not: Kulübümüz CAS 'a başvururup başvurmamayı kendisi değerlendirecektir. Biz o karara her ne olursa olsun saygılı olacağız.

Eğer bu sistemi kabul edip konuyu CAS a götürmezlerse bugüne kadar desteklediğim yönetimi istifaya davet ediyorum. Umarım onurlu bir duruş sergilenir.

Geri
Üst Alt