Süper Lig'de Play-Off Sistemi Kabul Edildi!

Cevap: Süper Lig'de Play-Off sistemi Kabul edildi!

#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtv iptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal# ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtvi ptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#l igtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtvip tal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#li gtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtvipt al#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#lig tviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtvipta l#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligt viptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal#ligtviptal #ligtviptal#ligtviptal

Türkiye'de Süper Lig 5 Ağustos tarihinde başlamıştır ancak çeşitli sebeplerden ötürü bir ay tehir olmuştur. Bu aşamada yapılacak bir sistem değişikliğine karşı çıkan bir kulüp mahkemeye giderse, ligimiz iptal olur" dedi.

Ali Sen

Ne kadar doğru bilmiyorum.
Doğru söylüyor.

ligi takip etmeye gerek yok . son haftalarda kahvede izleriz . ulan ne pis bir futbol düzeni var bu ülkede

casa gitmek en doğrusu bu lig iptal olacak . !

kulube mail yardıralım dava açsınlar

Valla bir delikanlı Trabzon ve biz barmişiz . Geriye kalan 16 yalaka takım . Turk futbolunun tadını sırf kendi gelirleri için kaçırdılar . Hepsine yazıklar olsun

Resmen playoff sistemine geçildimi yoksa sadece fikirmi beyan ediyorlar..?

Eğer resmi olarak geçilirse digitürk batabilir cünkü kimse kalkıp ligi izlemez nasılsa 4 takım var ilk 4'e giren nasıl bir zihniyettir anlayamıyorum..

Allah belanızı versin.

Cas'a başvurmazsak bizde bu şerefsizliğin ortağı oluruz. Ne olursa olsun bu kokuşmuşluğun içinde yer almamalıyız

Yok mu bunun bir yolu, göz göre göre futbolun annesine mütecaviz girişimlerde bulunuluyor. Yeter be yeter. İçine etytiniz futbolun. Yargı ise yargı, gidelim UEFA ya, böyle bir ligde bulunamayacağımızı söyleyelim. Trabzon karşı çıkıyor, Galatasaray karşı çıkıyor, dinleyen yok. Yıldırım Aş ve maa kafasına göre iş yapıyor. Artık yeter ya. Çok yüksek ses çıkması lazım!

lig tv alacaktım . Sırf bu yalaka takımlar para kazanmasın diye vazgectim

Resmen playoff sistemine geçildimi yoksa sadece fikirmi beyan ediyorlar..?

Eğer resmi olarak geçilirse digitürk batabilir cünkü kimse kalkıp ligi izlemez nasılsa 4 takım var ilk 4'e giren nasıl bir zihniyettir anlayamıyorum..

Allah belanızı versin.

boşver niye dert ediyorsun BATSINLAR..

Şerefsizler 1 ayda tüm zevkimizin içine etti. Bu şerefsizin o koltukta oturduğu hergün lig geriye gidiyor,

Türkiye'de Süper Lig 5 Ağustos tarihinde başlamıştır ancak çeşitli sebeplerden ötürü bir ay tehir olmuştur. Bu aşamada yapılacak bir sistem değişikliğine karşı çıkan bir kulüp mahkemeye giderse, ligimiz iptal olur" dedi.

Ali Sen

walla eğer doğruluk payı warsa keşke biz gitsek.bu sene iptal olsa.herşey netleşene kadar.

Senaryo çok açık beyler Fener'e puan cezası verecekler şimdiden statüyü hazırlıyorlar . Malı ve yönetiminden nefret ediyorum . Bir eğlencemiz futbol vardı icine ettiler. Bende Log'un yerine olta takımı alırım daha heyecanlı olur belki

Osman Altunterim Galatasaray ve Trabzonspor imzalamadı yazmış.Mahkemeye giderlerse lig iptal olur sonra mali ligi iptal ettirenleri tarih yazacak falan der.

play OFF oldu sayenizde be .Nasil bir yonetimdir nasil bir zihniyettir bu bee.

1) Mutlaka dava acmaliyiz. mahkeme salonlarinda sürünsünler.

2) genis capli digitürk iptal kampanyasi baslatilsin. herkez bunu yaysin. bu sisteme boyun egenler bana göre en az o pislikler kadar suclu olurlar. mac izlemek isteyen gitsin kahvede izlesin. zaten play off tan önceki maclar tirt.

arkadaşlar illegal isimleri kullanmayalım

sürekli mesajlar editlenmek zorunda kalmasın

Beyler bu dreambox olayı nedir kaç paradır dmart kanalları da var mı babamı kandırıp bişekilde almam lazım söylemesi ayıp babam fenerlidir de:)

dostum google da araştır bak.legal bir durum değil. dsmart göstermiyor diye biliorum artık.bide dreamboxdan tam fayda almak istiyrosan 3-4 çanak takıcan.konu uzar gider.google da uydularla ilgili sağlam bir site war turkey diye ona bak.

Geri
Üst Alt