Süper Lig'de Play-Off Sistemi Kabul Edildi!

Cevap: Süper Lig'de Play-Off sistemi Kabul edildi!

Takımlara göz boyamak için - puan verilecek. Ligden kopmamaları için yapılıyor. Buseneyi yırtalım seneye eski statü olur. Bunların hepsi bir oyun:sopa:

Göreceksini seneye eski sistem olacak.Tutmadı diyecekler.

noktasına kadar katılıyorum. tffnin tek amacı feneri kurtarmak gerisi yalan.

Umarim aksama bir aciklama yapariz! Gec kalinmasin

Umarim aksama bir aciklama yapariz! Gec kalinmasin

cuma diye duydum GS'dan açıklama gelicekmiş hemde çok sağlam bir açıklama Ünal Aysal tarafında sert bir yazı bildirimi yayınlancakmış.

Şike olaylarının 100 günüymüş sanırım Cuma günü.Eğer Ünal Başkan sağlam şeyler söylerse 30-90 gün arasında ceza gelir.

--bu pis oynlara bir tek trabzon ve biz girmiyoruz,bu play off birşeyleri ört bas etmek için değilse köprüden atlamayan şerefsiz dir.bana aldırsınlar bakalım lig tv de görelim

cuma diye duydum GS'dan açıklama gelicekmiş hemde çok sağlam bir açıklama Ünal Aysal tarafında sert bir yazı bildirimi yayınlancakmış.

Şike olaylarının 100 günüymüş sanırım Cuma günü.Eğer Ünal Başkan sağlam şeyler söylerse 30-90 gün arasında ceza gelir.

Cuma'ya gec olmaz mi? O zamana kadar PlayOFF sampionunu bile belirler MAA :-)

dostum google da araştır bak.legal bir durum değil. dsmart göstermiyor diye biliorum artık.bide dreamboxdan tam fayda almak istiyrosan 3-4 çanak takıcan.konu uzar gider.google da uydularla ilgili sağlam bir site war turkey diye ona bak.

ligi salla ya zaten play off maçlarını kahvede izleriz .

Beyler iyi okuyun, az önce ki görüşmem...Özellikle son cümleye dikkat.

13998.jpg

febeyi ve tff´yi hakli cikartmak icin,serefsiz 15 takim maclarda febeye yatarlar.nede olsa ceza yok.bu yil lig cok iyrenc olur demedi demeyin.bize aslan kesilecekler bakin görün

febeyi ve tff´yi hakli cikartmak icin,serefsiz 15 takim maclarda febeye yatarlar.nede olsa ceza yok.bu yil lig cok iyrenc olur demedi demeyin.bize aslan kesilecekler bakin görün

gotunu silmekten acizler mi? aslan kesilcek bize. Kıçlarına don alsın önce hepsi

İğrençsiniz iğrenç....Midemi bulandırıyorsunuz !

Resmen sirke çevirdiniz futbolu, sirk müdürü de Mehmet Ali Aydınlar denen Türk futbolunu fb'ye endekslemek için göreve gelmiş,Ali Cengiz oyunlarını iyi bilen Galatasaray düşmanı !

Lig falan umurumda değil. Bu zamana kadar sabrettim, bu kararla iş bitmiştir...fb'yi korumak için bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim. fb'yi olası bir cezada kümede tutmak veya ligde şampiyonluk yarışında tutmak için yaptığı bu sistemin esasında Türk futboluna indirilmiş bir darbe olduğunu o da biliyor. Ama biricik fenerbahçesi, Türk futbolundan daha önemli. Sadece o mu ? Bu karara destek verenler de onun kadar suçlu...

Alın liginizi başınıza çalın !

maçları izleyen olursa link paylaşımı olsun bence.gözlerine gözlerine sokalım o linkleri.

Beyler iyi okuyun, az önce ki görüşmem...Özellikle son cümleye dikkat.

13998.jpg

Digitürk operatörü Türkiye'de futbolu aslında yayıncı kuruluşun, paranın ve şerefsizlerin yönnettiğini söylemiş bir kez daha.

Yere düşmüş futbol play-off sistemiylemi ayağa kalkacak güldürmeyin insanları.

Yere düsüren sikeciler ama kimse birsey demiyor

Geri
Üst Alt