Süper Lig'de Play-Off Sistemi Kabul Edildi!

Cevap: Süper Lig'de Play-Off sistemi Kabul edildi!

Burda asıl suçlu dekoder kaygısı yaşayan dıgıdık ve gözü "$" olmuş anadolu kulüpleri.

Tek derdiniz para olmuş. Spormuş, renkmiş, sosyallikmiş, kültürmüş ve başarıymış. Umurunuzda değil. Utanç duyuyorum gerçekten.

Basketbol gibi olsun bari. 1. ile 8. 2. ile 7. 3. ile 6. 4. ile 5. yapsın :o olaya bak

Ünal başkanı Havuzdan çekilmek için mail ve tweet yağmuruna tutmak lazım kulübü.

yani şikecileri bir aklayalım,daha sonra eski sisteme döneriz demek istiyor. Fakat süreç uzadıkça play off da devam eder.

basliycam lan simdi ben bu maa serefsizine. bu sene ligi 1. bitirdik diyelim, playoff larda baskasi sampiyon oldu. ortalik iycene karismazmi? ayni sey baska takim icinde gecer. ulan su herifi biri tekme tokat dovemiyomu?

galatasaray klüp bazında casa gitmeli

tarih bu kadar rezalet bir TFF görmemiştir

puanlama sistemi nasıl olacak peki

Tt areana da ilk maçta çok pis küfür yiyecek bu maa sonra da biz ceza yiyeceğiz o yüzden toplanıp küfürü protestoyu tff önnüde vermiyor muyuz bu nasıl bir mantık ya

Bu arada Süper Kupa sorulunca kaçtı gitti MAA :sopa:

igrenc bir adam, secicek baska adam yokdu sanki.

Rezalet bir konuşma yaptı yine,bir de o gülmesi var ya...

İnanamıyorum ya, nasıl bir düzendir, nasıl bir sistemdir? Hiçkimse milyonlarca insanın gönül verdiği futbolu düşünmüyor, herkes cebini düşünüyor. Lanet olsun böyle düzene.

galatasaray klüp bazında casa gitmeli

tarih bu kadar rezalet bir TFF görmemiştir

M.A.A. hemen bir açıklama daha yapar : Galatasaray ispiyoncudur, tarih onları affetmeyecek. Lig maçlarında görüşeceğiz bu aşırı şerefli camia ile...

Kümede play out varmı? İlk 3 direk düşüyormu?

Son iki direk düşer, 16.play out oynarsa süperlig takımı hep maçları kazanır.Kalite farkı olur.

Bence tek çare, en kısa zamanda bu yayıncı kuruluştan kurtulmaktır. Galatasaray kimsenin oyuncağı değildir. Gerekirse takımı ligden çeksinler.

Olası bi eksi puan cezasında feneri kurtarmak için yapılmış bi değişiklik gibi geldi bana

renkdaşlar bizim kongre üyemizin dedikleri doğrumu değilmi diye kimse teyyit edebildimi acaba ? yani cas tüzüklerine bakabilen oldu mu ?

tahkimden başka itiraz yeri yok mu..bu nasıl iş lan böyle...

Geri
Üst Alt