Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.672
- 8.292
- 1.818
Son 3 senedir böyle Bir seri yakalayacağımız soylenseydi fena gülerdim. O kadar kötü futbol oynuyorduk. Yönetimin ve Okan hocanın hakkını vermek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"nasil olsa kazaniriz" diye kasmiyorlar
TamamVasat okan
Lig bitmedi daha yav14 - Galatasaray (2022/23)
13 - Beşiktaş (1959/60)
12 - Beşiktaş (1999/00)
12 - Fenerbahçe (2005-2006)
11 - Trabzonspor (2003-2004)
2005/06![]()
59/60 tjk dışında hiç biri şampiyon olamamış zaten yav.Lig bitmedi daha yavBizde de bunun aynısı olabilir.Ulan bu konuda erken konuşma yav
![]()
Benim şampiyonluk yarışında en çok tırstığım konu hakemler.Sacha Boey'i attıkları maçta etkisini gördük.Giresunspor maçında 1 tane net penaltımız verilmedi.Halil Umut Melerli maçlarda İcardi'nin de atılmasını bekliyorum.Özellikle Mohamed olayından sonra o hakemin bizim maçları yönettiğinde rahat rahat maçı izleyemiyom.Bu Beşiktaş Başakşehir maçlarının en az 1 tanesinde hakemler etkisini gösterecek bence..59/60 tjk dışında hiç biri şampiyon olamamış zaten yav.
Aleni yapamazlar bence artık, Alanya maçı sondu o konuda, yine de dikkatli olmak lazım eksik kalmak konusunda özellikle.Benim şampiyonluk yarışında en çok tırstığım konu hakemler.Sacha Boey'i attıkları maçta etkisini gördük.Giresunspor maçında 1 tane net penaltımız verilmedi.Halil Umut Melerli maçlarda İcardi'nin de atılmasını bekliyorum.Özellikle Mohamed olayından sonra o hakemin bizim maçları yönettiğinde rahat rahat maçı izleyemiyom.Bu Beşiktaş Başakşehir maçlarının en az 1 tanesinde hakemler etkisini gösterecek bence..
14 - Galatasaray (2022/23)
13 - Beşiktaş (1959/60)
12 - Beşiktaş (1999/00)
12 - Fenerbahçe (2005-2006)
11 - Trabzonspor (2003-2004)
2005/06![]()
Şu tipe ben hiç güvenemiyom reis yavAleni yapamazlar bence artık, Alanya maçı sondu o konuda, yine de dikkatli olmak lazım eksik kalmak konusunda özellikle.
Bir de güçlü oyuna dönebilirsek rakipler sinecektir, şu an ekstra motivasyonla çıkıyorlar ve kapanmaya başladılar, en büyük sıkıntı bu olacak gibi gözüküyor.
denizli faciası aklıma geldi her saniye kutlamak hakkım olduğunu düşünüyorum, tşkler.Bu sezon daha bitmiş değil,rakiplerimizin seriyi yakaladığı sezonlarda şampiyon olamamasıyla dalga geçmeyelim
denizli faciası aklıma geldi her saniye kutlamak hakkım olduğunu düşünüyorum