Süper Lig'de Yerli Futbolculara En Az Şans Veren İsim Şenol Güneş

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
senol-gunes-e-dikis.jpg

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan ilk 8 haftada hangi takım yerli oyuncularına daha çok süre verdi?

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sekiz haftada yerli oyuncularına en çok dakika veren takım Bursaspor olurken (4,869 dakika), en az yerli oyuncu oynatan takım ise Beşiktaş oldu (2,509 dakika).

Bursaspor'un ardından ligin yerli oyuncularına en çok veren takımları ise Akhisarspor (4,408 dakika), Büyükşehir Belediye Erzurumspor (3,894 dakika) oldu.

Ligde geride kalan ilk sekiz haftada takımların yerli oyuncularına verdikleri süreler şöyle:

Screenshot_20181019-140804.webp

Barış Gerçeker Opta

Ahlaksız ve ağlak herif halbuki yerli de yerli diye en çok zırlayan adam bir de.
ce6c966808bf9266b65d456672913a6f.jpg

sent via GSC

Fenerden çaldıkları 2 adam olmasa yarı yarıya düşerdi bu

Su iki camia bir kere olsun kendi kendilerini boka atmasa sasiracagim.

7920 dakikanın 4870’i demek kadronun büyük bölümü yerli demek hemen hemen.

lig ortalamasi malatya - bsehir arasi bisey
bizde de serdar ve eren fit olsa ortalamanin uzerinde olurduk herold.
so much for 11 yabanci diye zirlayan gotlekler

cok degil. iki sene once forumun %90'i 'adam gibi adam' diyordu bu herif icin.

Hem yabancı kuralına karşısın hemde en fazla yabancıyı oynatıyorsun zımba şenor.Tamamıyla içten pazarlıklı futbolun en büyük virüslerinden bir numarası bu zımbadır.

Hayatta sizin hiç fikriniz değişmiyor mu cidden merak ediyorum.

her saniye degisiyor.
terimi eskiden sevmiyordum ve hala futboldan anladigini dusunmuyorum ama adam insan sarrafi. dobra. belki yapmacik ama gercekci.
kral adam. zaten teknik direktor olmak icin futboldan anlamaya gerek yok. futboldan anlayan adamlari ve futbolculari yonetmektir teknik direktorluk. o antrenor degil. hoca. harbi hoca. aykut kocaman idman yaptiran antrenor. Terim idman yapanlara ve yaptiranlara birseyler ogreten onlara yoneticilik yapan teknik direktor.

her kovuldugumda bir daha girmeyecegim diyorum ban suresi kalkar kalkmaz hemen yine yaziyorum.

essek gibi anirmaktan korkmayan bir adam sence fikir degistirmekten korkar mi?

sen daha konsepti tam kavrayamamissin.

her saniye degisiyor.
terimi eskiden sevmiyordum ve hala futboldan anladigini dusunmuyorum ama adam insan sarrafi. dobra. belki yapmacik ama gercekci.
kral adam. zaten teknik direktor olmak icin futboldan anlamaya gerek yok. futboldan anlayan adamlari ve futbolculari yonetmektir teknik direktorluk. o antrenor degil. hoca. harbi hoca. aykut kocaman idman yaptiran antrenor. Terim idman yapanlara ve yaptiranlara birseyler ogreten onlara yoneticilik yapan teknik direktor.

her kovuldugumda bir daha girmeyecegim diyorum ban suresi kalkar kalkmaz hemen yine yaziyorum.

essek gibi anirmaktan korkmayan bir adam sence fikir degistirmekten korkar mi?

sen daha konsepti tam kavrayamamissin.
Saçmalıkları kavramakta zorlandığım doğrudur dedikten sonra mesajımı Ersin dayağımı yersin gibi iğrenç bir espri ile bitiriyorum.

Geri
Üst Alt