- 10 Haziran 2019
- 9.841
- 8.428
- 793
Yeni kural ile demirbay yabancıdan sayılıyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirbay sozlesmesi bitene kadar yerli sayiliyor, yani 2 sene sonra mevcut kurala gore yabanci statusune gececek (bunu yazarken ne kadar sacma bir kural oldugunu dusundum simdi)Yeni kural ile demirbay yabancıdan sayılıyor mu?
Pva tatile gelir anca adamı topuyla vereli 2 yıl olduElde bir sürü yabanci var...
1. Muslera
2. Nelsson
3. Köhn
4. Torreira
5. Oliveira
6. Zaha
7. Tete
8. Ziyech
9. Mertens
10. Icardi
11. Sanchez
Geri gelecek olan yabancilar var.
12. Morutan
13. Cicaldao
14. Ross
15. Dubois
16. Yusuf
17. Zaniolo
18. Van aanholt
Mevcut kuralda burdan 10 oyuncu ile yollari ayirman gerekiyor.
Kalan bölgeler icin bunlar alinir zaten.
1. Sag Bek
2. 8 Nr
3. 10 Nr
4. Yedek Forvet
Bunlar kesin gider zaten
1. Oliveira
2. Tete
3. Morutan
4. Cicaldao
5. Ross
6. Dubois
7. Zaniolo
8. Van Aanholt
Diger ikisi kim olur?
- Zaha? O zaman birde Kanat oyuncu alman gerekiyor. Keremde gider...
- Nelsson veya Sanchez. O zaman yine Yabanci lazim Stopere.
- Ziyech?
- Köhn?
14 Yabanci olursa cok daha iyi olur bizim icin.
Demirbay sozlesmesi bitene kadar yerli sayiliyor, yani 2 sene sonra mevcut kurala gore yabanci statusune gececek (bunu yazarken ne kadar sacma bir kural oldugunu dusundum simdi)
Peki 11 ile ilgili bir söylenti var mı??Salim Manav: "Süper Lig takımları yabancı sayısının tekrardan değerlendirilmesini talep etti. Sayı 14'e çıkacak gibi gözüküyor."
Hayir ama o oyle kalacakmis deniyor. (yani serbest)Peki 11 ile ilgili bir söylenti var mı??
Şimdikinden daha iyi olacak o zaman sistem...Hayir ama o oyle kalacakmis deniyor. (yani serbest)
Planlanlama yapmazsan öyle dersin tabi çünkü aynı Okan hocamız yabancı kuralı.kabul edilince övuyordu çok iyi oldu memnunuz teşekkür ediyoruz filan diyorduokan hoca tekrar vurgu yaptı 12 sınırı bizi zorluyor diye mantıklı olan 14
Okan hocanın öyle bir söylemini hatırlamıyorum da planlamayı yönetim yapar hocanın suçu yok burda.Planlanlama yapmazsan öyle dersin tabi çünkü aynı Okan hocamız yabancı kuralı.kabul edilince övuyordu çok iyi oldu memnunuz teşekkür ediyoruz filan diyordu
İlk 11de 8 yabancının 11'e çıkarılmasına teşekkür etmiştir en fazlaPlanlanlama yapmazsan öyle dersin tabi çünkü aynı Okan hocamız yabancı kuralı.kabul edilince övuyordu çok iyi oldu memnunuz teşekkür ediyoruz filan diyordu
Yabancı sınırı garabeti olmasa dubois gönderilecek oyuncu değil.Olur da 14'e çıkarsa Dubois takımda tutulur.