Süper Lig'den Sadece Olcan Adın ve Gökhan Töre!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
b1d90fe73d044bd4b80a64f401d9aca5.jpg

Bize seviye atlatabilecek ve gercekten faydali olabilecek oyuncular (ilk 11 oyuncusu olabilecekler)

-Onur Kivrak (Muslera giderse olabilir)

-Olcan Adin (MUTLAKA ALINMALI)

-Oguzhan Özyakup - BJK satmaz

-Olcay Sahan - BJK satmaz

-Gökhan Töre (ALINABILIR)

-Alper Potuk - FB satmaz

-Gökhan Gönül - FB satmaz

-Caner Erkin ( OLMAZZZ)

-Egemen Korkmaz (2015'te sözlesmesi bitiyor, Bursa-TS-BJK-FB diye gezen adam bize de gelir OLMAZZ)

Yani: Nöbette dile getirilen Olcan ve Töre disinda bize göre Süper Lig'den oyuncu gercekten yok.

______________________________________________________________________________________________

22382474.jpg

1063503.jpg

Bu ikisi disinda sadece gurbetcilerle ilgilenmeliyiz. Nekadar oyuncu alabiliyorsak alalim Avrupa'dan.

Sürekli iyi alternatif diye bir sürü para verdigimiz adamlardan nekadar verim alabildik?

Neredeyse hic.. Sadece bonservissiz yerlilerle ilgilenmeliyiz alternatif istiyorsak.

Bonservisle Olcan ve Töre disinda oyuncu alacaksak en fazla 1.5 MILYON EURO TEKLIF EDILMELIDIR.

Olcan Adin'in seneye sözlemesi bitiyor, takas+para yoluyla Trabzon ne istiyorsa verilmeli. Stoper ve forvet bakan TS'ye Dany+Umut+Hajrovic falan verilebilir.

Gökhan Töre icin Besiktas 4 milyon eurodan fazla veremiyormus, istersek rahat aliriz.​

Esasında, Muslera iyi fiyata satılıp kale Onur'a teslim edilmeli. 5+3 kuralı uygulanırken akl-ı selim bunu gerektirir. Lig şampiyonluğunu Onur'la da kazanabiliriz. Fakat Muslera gibi çok çok sevilen bir oyuncu için satış kararı almak kolay iş değil tabii. Konuya tamamen katılıyorum bu arada. Ek olarak; J. Durmaz alınabilir.

Onur, Semih, Selçuk, Burak, Olcan. Banko yazılabilecek yerliler.

Muslera olduğu zaman ise 4 yabancı hakkımız kalıyor. Melo ve Sneijder banko. Stoperin birinin yabancı olacağını düşünürsek 1 hakkımız kalıyor. Sağ bek için kullansak Alex kulübeye gidecek. Kanat veya golcü olayına giremedim bile daha.

Tehlikeli sularda yüzüyoruz. Bakalim Ishak Dogan, Turgut gibi adamlara nekadar para harcayacagiz.. Devre arasi skandal dönemden daha beter olmaz ins

Tehlikeli sularda yüzüyoruz. Bakalim Ishak Dogan, Turgut gibi adamlara nekadar para harcayacagiz.. Devre arasi skandal dönemden daha beter olmaz ins

İshak'a katılıyorum ama Turgut bence iyi oyuncu. Töre-Turgut ikilisi alınırsa Bruma ile birlikte kanatları götürürler. Olcan zaten olmuyor gibi görünüyor. Bu yoklukta Turgut tek başına yeterli olmasa da iyi transferdir bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

töre yerine camdal'i yeglerim cünkü töre cok sorunlu bir futbolcu türkiye'de rahat birakmazlar onu

ilaveten serdar gürler de düsünülebilir

ayrica mevlüt olmazsa elazig'dan deniz yilmaz düsünülebilir

İshak'a katılıyorum ama Turgut bence iyi oyuncu. Töre-Turgut ikilisi alınırsa Bruma ile birlikte kanatları götürürler. Olcan zaten olmuyor gibi görünüyor. Bu yoklukta Turgut tek başına yeterli olmasa da iyi transferdir bence.

turgut benim bildigim aslen forvet oyuncusu sonradan kanada attilar bunu muhtemelen hizli oldugu icin

ideal mevkisi bence cift forvetli sistemin forveti

Olcan ile Gökhan yerli olarak alabilecegimiz en iyi adamlar ve bu 2'li alınmadıktan sonra yerli olarak alacagımız diğer oyuncuların pek bir önemi yok..

Birde Buca'daki genc oyuncular mercek altına alınmalı. Gercekten cok sağlam bir jenerasyona sahipler..

turgut benim bildigim aslen forvet oyuncusu sonradan kanada attilar bunu muhtemelen hizli oldugu icin

ideal mevkisi bence cift forvetli sistemin forveti

Doğrudur, ancak benim izlediğim maçlarda kanat oyuncusu olarak çok faydalıydı. Dediğin gibi, hızlı. Topla da gidebiliyor. Bizde bu iki özelliğe birden haiz oyuncu var mı Bruma haricinde?

-Caner Erkin ( OLMAZZZ)

Esasında, Muslera iyi fiyata satılıp kale Onur'a teslim edilmeli. 5+3 kuralı uygulanırken akl-ı selim bunu gerektirir. Lig şampiyonluğunu Onur'la da kazanabiliriz. Fakat Muslera gibi çok çok sevilen bir oyuncu için satış kararı almak kolay iş değil tabii. Konuya tamamen katılıyorum bu arada. Ek olarak; J. Durmaz alınabilir.

Onur, Semih, Selçuk, Burak, Olcan. Banko yazılabilecek yerliler.

Muslera olduğu zaman ise 4 yabancı hakkımız kalıyor. Melo ve Sneijder banko. Stoperin birinin yabancı olacağını düşünürsek 1 hakkımız kalıyor. Sağ bek için kullansak Alex kulübeye gidecek. Kanat veya golcü olayına giremedim bile daha.

1 sene için mi satalım Muslera'yı?

töre yerine camdal'i yeglerim cünkü töre cok sorunlu bir futbolcu türkiye'de rahat birakmazlar onu

ilaveten serdar gürler de düsünülebilir

ayrica mevlüt olmazsa elazig'dan deniz yilmaz düsünülebilir

Gürler ve Deniz vasat futbolcular. Asla bizde oynayamaz bunlar.

Gökhan, Olcan, Aras, Bruma efsane dörtlü olur. Ama bizimkiler o 3'lüden birini bile alamaz.

Gürler ve Deniz vasat futbolcular. Asla bizde oynayamaz bunlar.

Gökhan, Olcan, Aras, Bruma efsane dörtlü olur. Ama bizimkiler o 3'lüden birini bile alamaz.

gökhan inler mi? bence de zor...

olcan ve aras zor olmasa gerek ikna gücü gerek sadece ;)

aslinda bruma portekiz'de bir takima kiralanip toparlansa iyi olur malum önemli bir sakatlik gecirdi

diger taraftan belese gomis'i alabiliriz onun yerine

gökhan inler mi? bence de zor...

olcan ve aras zor olmasa gerek ikna gücü gerek sadece ;)

aslinda bruma portekiz'de bir takima kiralanip toparlansa iyi olur malum önemli bir sakatlik gecirdi

diger taraftan belese gomis'i alabiliriz onun yerine

Bruma büyük bir yetenek, kesinlikle üzerinde durulmali. Gökhan derken Töre'yi diyorum tabiki. Inler'e de hayir demem :)

Bu sadece hayalcilik.Bu sinirlama varken seve seve bazi bolgelerine oyuncu alacaksin ligden.

1 sene için mi satalım Muslera'yı?

Seneye sampiyon olmak zorundayiz. Turkiye ikincisinin CL guruplarina kalmasi cok zor. 1-2 ornegi ya vardir, ya yoktur. Muslera'nin yeri yerliyle dolabilir. Onur'la da sampiyon olabiliriz. Ama forvet, kanat, bek gibi bolgelere yeterli duzeyde yerli bulamayabiliriz. Sadece 5 yabanci oynatabildigin ortamda yabanci kaleci... Ek olarak; Muslera'nin futbolu bizde birakacagini falan dusuyorsaniz bilemem. Tabi cok isterim bizde biraksin ama sartlar da ortada, gercekci olmak lazim. Ha yonetim derse, ben Omer Toprak, Hakan Calhanoglu, Olcan Adin, Gokhan Tore, Mevlut Erdinc, Gokhan Inler gibi oyuncularin en az 3 tanesini kadroya katacagim. O zaman olur. Muslera-Melo-Sneijder banko. 2 yabanciyi hangi bolgede kullanalim ? Kadro ve ilk 11 onerilerinizi ogrenmek isterim.

Seneye sampiyon olmak zorundayiz. Turkiye ikincisinin CL guruplarina kalmasi cok zor. 1-2 ornegi ya vardir, ya yoktur. Muslera'nin yeri yerliyle dolabilir. Onur'la da sampiyon olabiliriz. Ama forvet, kanat, bek gibi bolgelere yeterli duzeyde yerli bulamayabiliriz. Sadece 5 yabanci oynatabildigin ortamda yabanci kaleci... Ek olarak; Muslera'nin futbolu bizde birakacagini falan dusuyorsaniz bilemem. Tabi cok isterim bizde biraksin ama sartlar da ortada, gercekci olmak lazim. Ha yonetim derse, ben Omer Toprak, Hakan Calhanoglu, Olcan Adin, Gokhan Tore, Mevlut Erdinc, Gokhan Inler gibi oyuncularin en az 3 tanesini kadroya katacagim. O zaman olur. Muslera-Melo-Sneijder banko. 2 yabanciyi hangi bolgede kullanalim ? Kadro ve ilk 11 onerilerinizi ogrenmek isterim.

Transferler bitmeden kadro kurmak biraz havada kalır. Son maçları 4 yabancıyla oynadık, ligte sorun yok. Fakat Muslera gibi bir kaleciyi 1 sene için satmam, özellikle ŞL'yi düşününce. Seneye tekrar değişecek kural çünkü. Kaleci sadece kalede duran bir oyuncu değil, iyi bir kaleci maç kazandırır. O yüzden Muslera bizim için bir nimet. Ama gitmek isterse bir şey diyemem..

Transferler bitmeden kadro kurmak biraz havada kalır. Son maçları 4 yabancıyla oynadık, ligte sorun yok. Fakat Muslera gibi bir kaleciyi 1 sene için satmam, özellikle ŞL'yi düşününce. Seneye tekrar değişecek kural çünkü. Kaleci sadece kalede duran bir oyuncu değil, iyi bir kaleci maç kazandırır. O yüzden Muslera bizim için bir nimet. Ama gitmek isterse bir şey diyemem..

Ligde sorun yok mu ? Bu sorunsuz halimizse ben bişey demiyorum.

Geri
Üst Alt