Süper Lig'in Yeni Logosu Açıklandı

fena olmamış da ortadaki yıldız çok amelemtrak

formalarada bir el at başkan. isimler üste yazılsın, arka tek renk zorunluluğu kalksın, yazı karakterleri serbest bırakılsın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240801-110110_Gallery.webp
    Screenshot_20240801-110110_Gallery.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 8
Logo : Jinekolog / Kadın dokturuna giden bir kadının "neyim var benim" modunda bacakları kaldırmış hali

Kupa : 80lerde sütçülerin sırtında taşıdığı süt güğümü

asdadasdd.jpeg

şu işi yarışmaya açsana insanlardan onlarca orjinal iş çıkar. (50 k da ödül ver + milli takım forması falan) nerde o kafa...

Kupanın ucuna bir musluk takarız kazanınca, semaver olur. Nitekim üstünde çaydanlık için yer bile var.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ligde daha doğrusu ülkede klasik olmak uğruna hiç bir halt yapılmıyor. İnsanlar yüzyıllardır yenilikçilik derken bundan bahsetmiyor abi bu ne Allah aşkına ya. Logo yu bosver de abi o kupa ne öyle yaa önceki kupa klasik olabilirdi yüzyıllar sonrasına kadar gidebilirdi ama şu kupanın vallahi izahı yok.

Bu tarz ivir zivir degisiklikleri zirt pirt yaparak TSLnin marka degerinin artacagini umut etmek bana komik geliyor. Yahu madem illa değiştireceksin ulusal çapta bir yarışma düzenle. En azından adam akilli 3 tane alternatif tasarimi kamuoyunun secimine sun.

Kollarını bellerine dayalı duran firfirli etek giymiş eker ayran sisesi tasarlamis adamlar resmen.

bu arada kupa gerçekten o kadar büyük değil heralde - hakikaten bizim ülke olunca şüpheye düşüyorum.

tanıtımında yansıma falan filan metalik havası var çünkü - maket zannediyorum ama ...

inanılmaz komik olur bu büyüklükteyse.

Ben begendim kupa dedigin boyle olur kalin ve iri. Öbürü neydi öyle dantelli ve tirtikli gibii

Fb eski kupadan alamadı hiç :asd:

Geri
Üst Alt