Superman (2025)

Beklentim yok açıkçası.

Bunca yıldır DC comics takip ederim. Fragmandaki birçok karakteri tanıyamadım. Lex de olmuş Hitman.

tüketim cılgınlıgı bunlarıda vurdu sanırım

her sene aynı filmler

kardesım 1 kere izledık yeter supermanı

Harika bir film bizi bekliyor. Supermani oynayan aktör önümizdeki 10 yıla damgasını vuracak

süper kahraman yapımları ilgimi çekmiyor

Bunun yerine , Supergirl filmi yapilmalı idi

Olm 1979 yapımı superman daha güzeldi. Hiç onun tadını veren film gelmiyor

Bu super oglanlar filmleri bitsin artik

cavill'ın seriyi bunun için terminate ettilerse PÜH diyebiliriz sadece

Dizi tadında duruyor

Filmin görsel tonu fena değil gibi ama aşırı comic based geldi bana bir de James Gunn ‘ın seçimleri bana geri tepecek gibi geliyor

Superman filmlerinde bu kadar comic based içeri kullanılması pek alışageldik değil .

Marvelin aksine dc evreninde animasyonlar dışında başarılı filmlerin izleyici kitlesi pek comic okuyan kesim değil , fena çuvallayacaklar bence

Filme giden insanlara ya 1980 şu seri comic okumadın mı diyemezsin

fazla umudum yoktu da
bu kadar dandik bişey ortaya çıkarabileceklerine ihtimal vermedim doğrusu, özellikle snyder filmlerinden sonra

bu james gunn denilen spastik özürlü (ki spastik özürlü olup olmadığı meselesi sanıyorum bu filmle birlikte tartışmaya kapanmış oldu) "superman'i başka bir seviyeye taşımak istiyoruz bunun için henry cavill planlarımızda yok" dediğinde bu yapımı kastettiğine göre buradan hollywood ölmüş anlamı çıkarabiliriz

finansal altyapısı olan sinema nitelik olarak topyekün telef olmuş
bu dandik heriflere "artık sadece beyin hücresiz kitleye filmler yapın" şeklinde bi emir fln mı geldi acaba
gerçi yine de tuhaf
sınırsız bütçeyle bu kadar berbat şeyleri yapabilen herifler yönetmenim, senaristim, prodüktörüm diye milyonlarca dolar kazanabiliolar. #lanet gibi bişey heralde

fazla umudum yoktu da
bu kadar dandik bişey ortaya çıkarabileceklerine ihtimal vermedim doğrusu, özellikle snyder filmlerinden sonra

bu james gunn denilen spastik özürlü (ki spastik özürlü olup olmadığı meselesi sanıyorum bu filmle birlikte tartışmaya kapanmış oldu) "superman'i başka bir seviyeye taşımak istiyoruz bunun için henry cavill planlarımızda yok" dediğinde bu yapımı kastettiğine göre buradan hollywood ölmüş anlamı çıkarabiliriz

finansal altyapısı olan sinema nitelik olarak topyekün telef olmuş
bu dandik heriflere "artık sadece beyin hücresiz kitleye filmler yapın" şeklinde bi emir fln mı geldi acaba
gerçi yine de tuhaf
sınırsız bütçeyle bu kadar berbat şeyleri yapabilen herifler yönetmenim, senaristim, prodüktörüm diye milyonlarca dolar kazanabiliolar. #lanet gibi bişey heralde
Temu Superman
Ponçik bir film olmuş
Ailecek oturup izledik keyif verdi ama yani Henry cavil ve synerdercut her türlü döver

Malesef yaratılan sosyal medya vibe’ı ve ponçik süperman sevdalıları büyük bir başarı gibi lanse ediyor

Superman denirse ilk akla Henry gelir, adam Supermenin canlanmis hayliydi. Ne yani bunun icin mi adami biraktiniz. Yanlis anlamayin, aile ortaminda belki eglenceli bir film olabilir ama Supermen filmi daha karanlik daha ciddi daha carpici bir eser olmali.

Bu Super Hero filimlerde oldum.olasi komik veya eglenceli sahne koymalarina sinir oluyorum. Kim ne faydasi oluyor bu tür hareketler? Degisik bir eser olmus Lex bana yeterince kötülük simgelemiyor, birde asiri fazla karakter katmislar ilk Film icin.

Supermen den ziyade sanki bana bir Kahraman Grub filimi havasi verdi, su üclü arkadasa ne gerek vardi? Olsa bile ne diye bu kadar süre veriyorsun? Reboot yapiyorsan ilk Film Supermen odakli olmasi gerek.

5.5/10 Puan aldi benden

Geri
Üst Alt