Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalçaları superman figürüne pek uygun değilHarika bir film bizi bekliyor. Supermani oynayan aktör önümizdeki 10 yıla damgasını vuracak
Çünkü sıkı bir anüse sahip biraz zaman tanı.Kalçaları superman figürüne pek uygun değil
Benden![]()
Sydney Sweeney oynasınBunun yerine , Supergirl filmi yapilmalı idi
cavill'ın seriyi bunun için terminate ettilerse PÜH diyebiliriz sadece
Temu Supermanfazla umudum yoktu da
bu kadar dandik bişey ortaya çıkarabileceklerine ihtimal vermedim doğrusu, özellikle snyder filmlerinden sonra
bu james gunn denilen spastik özürlü (ki spastik özürlü olup olmadığı meselesi sanıyorum bu filmle birlikte tartışmaya kapanmış oldu) "superman'i başka bir seviyeye taşımak istiyoruz bunun için henry cavill planlarımızda yok" dediğinde bu yapımı kastettiğine göre buradan hollywood ölmüş anlamı çıkarabiliriz
finansal altyapısı olan sinema nitelik olarak topyekün telef olmuş
bu dandik heriflere "artık sadece beyin hücresiz kitleye filmler yapın" şeklinde bi emir fln mı geldi acaba
gerçi yine de tuhaf
sınırsız bütçeyle bu kadar berbat şeyleri yapabilen herifler yönetmenim, senaristim, prodüktörüm diye milyonlarca dolar kazanabiliolar. #lanet gibi bişey heralde