Supernatural | 10. Sezon

Cevap: Supernatural | 8. Sezon

5 ve 6. sezondan aldığım zevki hiç bir diziden almadım su ana kadar, su Michael - Lucifer olayları dehşetti :ayatollah:

6. sezondan sonra 7. sezon tam anlamıyla REZALET olsada 8 de yavas yavas toparlıyor, ama bir 5, bir 6. sezon tadı alamayız bence bir daha.

***********SPO*******

Hatta bence 6. sezonun sonunda, Sam'le beraber Dean de kabul etmeliydi beden olayını. Yönetmen olsam söyle yapardım;

İkisi tam açık alanda kapısacakken Bobby ve Cass impalayla gelir, gene anılar falan derken ikiside Michael ve Lucifer'den bir süreligine bedeni alırlar, bir süre bakışma falan olur arka fonda sağlam bir müzik geçmişteki olaylardan flashbackler falan ardından ikisi beraber çukura atlar dizi de böyle biter.

Böyle bir son olsaydı bende çok çok fena olurdu :D Ama tabi paranın gözü kör olsun fazla kazanalım diye diziyi bok ettiler 7. sezonda. 6 da bitecekti ne güzel

Hocam o 5. sezon da değil miydi ?

Karıstırmısım 5 te evet. Kafam dagıldı bu saate iyice sezonları sasırmaya basladım artık

düzelttim onceki mesajı da

7 sezonu bıtırdım henuz 8 ebaslamadım muthıs zevk aldıgım bır dızıydı ama son donem sıktı benı bakalım belkı 8e baslarım

Evet bu hafta yok..Tv.com'dan takip ediyorum ben.

Uğurcan senin dediğin zaten bildiğim kadarı ile dizinin planlanmış finaliydi. Eric Kripke ayrıldı hatta ondan sonra. 6. sezonun başı kötüydü ama sonradan toparladılar. 7. sezon kötüydü herkes hemfikir zaten.

Şu anda 10. sezonun sonu final olacak şekilde kabaca hazırmış senaryo. 10. sezon sonunda tamamen bitecek hikaye.

Adamların yapamayacağı seydi sanki böyle final, bu finalle yer yerinden oynardı, elinde böyle bir sans varken sırf 2 3 sezon fazla sürsün b.ktan senaryolar yazıp parayı kırarız mantıgına girdi adamlar, bu yüzden sogudum açıkcası diziden biraz :)

Mesajını yeni gördüm Özgür abi ona da bir yorum yazayım,zaten en mantıklı final buydu, Kripke nin neden ayrıldıgını bilmiyorum ama bu finali yapmayıp diziyi uzatarak paranın belini kırdıkları için ayrıldıysa helal olsun. Çünkü 5 ten sonra yapılanların hiç bir mantığı yok, 23 bölümlük sezonun en az 17 18i bölüm geçsin, son 2 dk da bir mesaj verir geçerizdi. Hala da düzgün bir senaryo yok bence, 8 de toparlamıs görünüyor ama Araf olayı bitti mesela, ondan bir 2 sezonluk malzeme bile çıkardı zorlasan ama adamlar 3 5 flashback'le olayı bitirdi resmen :)

3. sezonun ortalarındayım zaman döngüsü bölümü şimdiye kadar izlediklerimin arasında en iyisiydi

3. sezonun ortalarındayım zaman döngüsü bölümü şimdiye kadar izlediklerimin arasında en iyisiydi

11. bölüm mystery spot..

16 bölüm zaten 3. sezon..16. bölüm = No Rest for the Wicked :bid::bid::bid:

edit: ahahaha 13. bölüm de Ghostfacers'mış Allah sabır versin o dingilleri izlerken :D

8. sezonda da beklenen patlamayı yapamadı hala dizi.

İlk sezonu izlerken sıkılmıştım ama 2.-3. sezonlar baya sağlam.Arada baba bölümler var film tadında izliyosun çok iyi :yenieek:

İlk sezonu izlerken baya sıkılmıştım ama 2.-3. sezonlar baya sağlam.Arada baba bölümler var film tadında izliyosun çok iyi :yenieek:

Daha dur bir şey görmedin. 16. bölümü izle gel buraya yorumunu yaz. Asıl baba sezonlar 4 ve 5

4*01'de ise yeni bir karakter ile tanışacaksın :yenieek:

<-------

Ben bu diziye çok geç başladım ama kısa zamanda 4.sezon 13.bölüme kadar geldim. :D

Ama şu sıralar hiç izleyemiyorum. Tekrar başlamayı düşünüyorum . Acaba başlasam mı ?

Son bölüm iyiydi cas reyiz aralarına katıldı :ayatollah:

Çizgi film iyiydi ya :D Yalnız Cass'ın olaylara dahil olması çok fazla imkan getiriyor, sürekli yanlarında olursa abartıya dönebilir iş.

Cass'in olaylara yaklaşımı süper. Road Runner çizgi filmine getirdiği yorum da ilginç :)

Cassin sorguya kalkışına çok güldüm :D

5.sezonda iyiki bitirmemişler. Ben dizilere bölümlük bakarım sezonluk değil ne güzel izliyoruz işte. Bölüme gelirsek hem komik hem güzeldi. Silahdan bang yazısının çıktığı sahnesi iyiydi ama en güzeli Cass'in kötü polis rolü:)

8. sezonu kasti olarak izlemiyorum lan. şöyle 1 hafta, 10 gün boşluk bulduğumda kombo yaparım. özledim ama cidden. 8. sezon 1. bölümü izledim sadece merakım gitsin diye.:D

Geri
Üst Alt