Supernatural | 10. Sezon

Şu an Friends' i izliyorum yaninda da bu diziyide izlemeyi düşünüyorum. Yanlış tercih yapmıyorumdur umarım.

♧tapatalk♧

En mükemmel sezonları 4-5 bence ama ilk 5 komple süper yani. 6.sezon beklenmedik şekilde iyi bence 5'te bitecekti muhabbeti falan vardı ama iyi gitti. 7 bi tek standardının altında 8 ile 9'da iyi baya. 8'i çok beğendim yani 7'den sonra biraz umudu kesmiştim ama iyiydi. Bi de senaristler çok yaratıcı onu da söylemek gerek. Ciddi eğlendiriyor insanı izlerken.

8. sezonada giriş yaptık..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=87L9uP2Toq4[/media]

Abel-Cain olayı müthişti. Cain i oynayan adam da çok iyiydi.

Bismillah yeni başlıyorum diziye günde 1-2 bölüm seyredim çokta uzunmuş sezonlar yalnız.

Bayadır birikmişti bir kaç günde tamamladım.

Son bölümler genel olarak iyiydi ama dizi fanları da inceden bayılmaya başladı sanki. Gelecek sezonun son sezon olacak olması belli ki iyi olacak.

Aboddon'un ölümü fazla kolay oldu. Bıçak+mühür kombosu direk alıyormuş kadını zaten o kadar heyecan yapacak bir şey yokmuş ona takıldım. Castiel'in ordusu muhabbetleri iyiydi ama o da yalan oldu. Bakalım şu öbür melek sayesinde arka kapıyı bulup cenneti basacaklar herhalde.

Son bölümlerde filler episode'lar baya iyi oluyor. Eyaleti yöenten 5 aile muhabbeti falan güzeldi. Vampirli bölüm kötüydü.

Cebrail hakkaten döndü sandım baya heveslendim :(

Son sezonda artık mevzuyu tanrıya bağlarlar bir de şu Lucifer ve Mikail gittikten sonra kaybolan prophet (ki tanrı olabilir diye düşünüyoruz) den de bir haber verirlerse seviniriz.

Bir ara en sevdiğim diziydi ama fazla uzattılar, ben de 9. sezona hiç bakmadım. Değer mi ki seyretmeye?

İyi ya, yani dediğin gibi o kadar uzadı ki insanın seyredesi gelmiyor ama başlayınca da izleniyor her türlü sıkmıyor asla.

Bir ara en sevdiğim diziydi ama fazla uzattılar, ben de 9. sezona hiç bakmadım. Değer mi ki seyretmeye?

İlk başlarda iyi de 10'dan sonra falan sapıtıyor. Eski havası kesinlikle yok yani alakası yok. Kaç sezon sürecek bilmiyorum da bi an önce bitmesi gerek. Bölümleri atlayarak izliyorum o kadar sıkıyor ki en beğendiğim diziydi.

Ben 4. Sezondayim heralde melekler iblislerle fln savasiyor Allaha karsi geliyor fln tovbe est carpilacaz.

Season 1 bölüm 1bskdim ehh

Duyduma göre bölüm 3 itibaren!iyi ?

* LG G2 Tapatalk *

Kıyamet sezonu ve Dean'in ruhunu sattığı sezon olağanüstüydü.

Son zamanlar eski tadı yok ama yine de izleniyor.

Geri
Üst Alt