Supernatural | 10. Sezon

Cevap: Supernatural | Yeni Sezon | 3 Ekim

Bir iki güzel replikde benden olsun.

Dean: Kızımın(Impala) hırıltısını dinlesene, hiç böyle güzel bir şey duydun mu?

Sam: Bak bir oda filan isterseniz söylemen yeter, Dean.

Dean: [Impala'ya] Sen ona kulak asma bebeğim, o ne anlar.

Dean: Efsaneye göre Mordechai sadece kızlara saldırıyor sanıyordum.

Sam: Evet.

Dean: Tamam. Bu neden senin peşinden geldiğini açıklıyor, ama neden ben?

Sam: Onu gördüm!

Dean: Neye benziyordu?

Sam: Kütüphaneciye.

Dean: Senin tarzında bir kütüphaneci mi benim tarzımda mı?

Sam: Eğer söylemek istediğin buysa kıyafetleri üstündeydi.

Cevap: Supernatural | Yeni Sezon | 3 Ekim

Laaaan çok helecan yaptım şimdi ben :D

10. sezonda biticek iyi güzel de acaba hikaye tırmanarak nereye kadar gidecek

Bak spoiler var aşşağıyı okumayın

şimdi bizimkiler cehennemin kapılarını sonsuza dek kapatacaklar mı yani?

Cevap: Supernatural | 8. Sezon Başladı!

Hayırlı olsun açılışı yaptık.

8. sezon başladı..

İşte bu abi ya, 2 senedir bunu istiyoruz yok Leviathan falan saçma sapan..Cehennem, demonlar, Crowley.

Bölümün başı iyi, ortasına kadar Sam'in her sezonki klasik duygusal triplerini izliyoruz, ikinci yarı :ka21: :ka21:

Baya da gizemi verdiler, merak edilen sayısız soru var şu anda.

Bu arada dizinin bu bölümünde "annen yanımda zaa xD" konspeti de işlenmiş ancak liseli yerine ilkokullu lafı kullanılmış (ciddiyim valla)

Hiç haberim yoktu bu hafta 8. sezonun başlayacağından. Bildiğin sevindim. İzleyelim bakalım.

Meg' e ne oldu acaba :D

Genel konu yine o tablet(ler) ile ilgili olur diye düşünüyorum.

Cevap: Supernatural | 8. Sezon

2. bölüm iyi miydi kötü müydü anlayamadım valla. Sanki genel olarak 3. 4. sezonların konseptine dönmeye çabalıyorlar ama o ağırlığı yakalayamıyorlar gibi.

Açık artırma evinin sahibi kim anlamadım? Pagan tanrılardan biri mi?

Purgatory anıları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

2 bölüm de tek tek çok iyi değildi belki ama keyifli bir hikaye hazırlanıyor gibi (her şekilde Leviathan'lardan iyidir)

Araba-vergi mevzunda:

3p7enw.jpg

Kola mı tazeleyip izlemeye başlayayım :)

Moon ve Edwin "Buzz" Aldrin bağlantısı da güzeldi bu arada :D

3. bölüm gene av hikayesi, ana konuya 1 bölüm ara verdiler. İyi de oldu. Hikaye de fena değildi.

Yalnız Sam'in git gide kontrolden çıkan saçları ve bitmek bilmez duygusal tripleri fena.

4. bölüm çok iyiydi valla çok hoşuma gitti. Gerçi bizimkiler geri plandaydı ama konu ve işleyiş 10 numaraydı. Bir filmden falan mı esinlendiler bilmiyorum ama konuyu uzatsan ciddi film olacak kalitedeydi hikaye kurgusu bence.

5. bölüm konuya dönüş bölümü. Benny'nin güzel bir karakter olduğu dışında çok bir şey öğrenmedik.

Dean'in Purgatory anıları, Sam'in ise boş zamanda yaptığı zevzeklikleri izlemeye devam ediyoruz. Sam sahnelerini umarım iyi bir yere bağlarlar kötü çünkü.

Dean'in sahneleri çok iyi. Ayrıca Castiel'e saldırmaya gelen Leviathan'ların gelişi akıllara Harry Potter'da Death Eater'ların geliş şeklini hatırlattı bana.

Biriktiriyorum :)

8x06 güzel bölümdü, eski sezonlardan fırlamış bir av öyküsü. Garth her gördüğümüzde kendini biraz daha geliştirmiş olarak çıkıyor karşımıza. :)

Sam'in geçen yıl yaşadığı olayların flash back sahneleri hala kötü, umutla iyi bir noktaya bağlanacak diye bekliyorum.

Dizide baya düşüş var.Bu sezonuda çok beğenmedim.Dean in hatırına izliyorum şu sıralar.Sam iyice baydı.Crowley in sahneye çıkması lazım artık.

Sizi bilmemde ne zaman su melek olayi basladi, iste ozaman bu dizi dususe gecti. Castiel guzel bir karakter iyi hos ama bu melek konusu baslamadan once daha iyiydi bu dizi. Ben 6. sezondaydim ama ara verdim. Suan Dexter'i izliyorum. Son bolume gelim, supernatural'in devamina bakacam.

Geri
Üst Alt