- 8 Temmuz 2015
- 35.892
- 70.761
- 3.893
GittimiYallahhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GittimiYallahhhhh
Vücudunun belli noktalarına saplamak suretiyle iyileşme ihtimali var
Gittimi
Adem bencede Murat'i soyleyecek, belli olmaz bu durumda Murat da gidebilir.
Aynen öyle üstat aynısını yazmaya geldim sen yazmışsın evet sema kalır murat looser...Adem bencede Murat'i soyleyecek, belli olmaz bu durumda Murat da gidebilir.
Bir sonraki giden de sema olur o zaman nagihan yarışmayacak mı bilen survivorı yakından takip eden var mı?Kim gelse Sema gitti bana göre. Zaten Nagihan’a paso kaybediyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sonraki giden de sema olur o zaman nagihan yarışmayacak mı bilen survivorı yakından takip eden var mı?
Teşekkürler...Muhtemelen Nagihan’da erkeklerle yarışacak başkan. Geçmişte olmuştu sanırım.
Aynen öyle üstat aynısını yazmaya geldim sen yazmışsın evet sema kalır murat looser...
Murat gonulluler takiminda en zayif halka oldugu icin Sema'nin tek sansi Murat diye dusunuyordum, ama Sema Murat'dan daha fazla oy alabilir mi emin degilim tabi.Murat'ın oy potansiyeli yüksek Sema gider.
Yine bildik rengo...Murat gonulluler takiminda en zayif halka oldugu icin Sema'nin tek sansi Murat diye dusunuyordum, ama Sema Murat'dan daha fazla oy alabilir mi emin degilim tabi.
Ağzından yel alsın üstat hakan gidecek sonuna kadar...Kral bu haftada kaldı ama gelecek hafta dokunulmazlığı alamazsa kesin gider. Çünkü Sema’da gidince artık Turabi ve Adem kalacak karşıdan. Biraz daha asılması lazım oyunlara.