- 27 Ocak 2010
- 139.690
- 106.089
- 5.648
Damlaya damlatmak isterdim doğrusu.
Hilmicem ile murat potaya çıkarsa hilmi saplar, istanbul a dönüncede murat hilmiye saplar ödeşirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Damlaya damlatmak isterdim doğrusu.
Hilmicem ile murat potaya çıkarsa hilmi saplar, istanbul a dönüncede murat hilmiye saplar ödeşirler
Alpay üstat sen ne temiz yüzlü bir renktaşmışsın yahu bu avatarın mr.hyde sen de dr.jeykl mısın? zira sen de yakında bir akademisyen olarak doktoranı verecekmişsin...Ersin ve Hanife'de sonra 3. aydınlanmamı yaşattın...Alpay kardeşim karışan olursa bana mesaj at ismailenver fedailik etmek için var kardeşlerine...Barzobi acıtasyon ile finale rahat yürüsün diye yapılan doktor şikesini esefle kınıyorum.
Turabinin felc kalma riski var. Sirf hava yapacam diye omru boyunca sakat kalirsa enayidir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence sistem onun dezavantajına oldu.Hakan şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştı diyebilir miyiz???
Beter olsun çirkef looser...Hakan'ın laflarından sonra Merve'nin son hali :
![]()
Anca öyle kaybeder zaten :SKepazed bir haber ve post.
Mervenin elendiği hususunda duyumlar aldım.
Direk dansçısına torpil geçmişler yine anladığım kadarıyla
Böyle senaryolara 5 kuruş harcanmaz.
Gider birinin karnını doyururum.
İnş. ortalıkta çizkek diye diye dolanmıyorsundurBugğn oruç kötü yaptı yavv beni.Kafasına küp düşmüş Merve gibiyim şu an.