Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanal geziyordum. Acun’un “nagihan hiç bu kadar fark yememişti” sözü ilgimi çekti seyrettim. Kadın gerilerden gelip oyunu kazandı. O vücutla kazanmaması imkansız.

Bu arada tebrik ederim. Hakaret etmekte yeni tarzlar geliştirmişsin abi.

“Erman’ın Kalemi”

Hiç bu kadar aşağılanmamıştım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erman monica bellucci sevdalısıdır, nagihan hanım epey andırıyor ondan öyle dedim.

Mantıklı. Sporcu olduğu her halinden belli. Dün Mehmet abi iki bacak izlemeyelim mi minvalinde bir şeyler demişti. Kastı bu kadın mıydı? Yarışmada başka kadın kalmamış.

Diğerinden bahsediyor sanırım Mehmet abi.

Bir de Roberto Carlos baldırlı Damla var, gerçi o kız en güzelleri.

Mantıklı. Sporcu olduğu her halinden belli. Dün Mehmet abi iki bacak izlemeyelim mi minvalinde bir şeyler demişti. Kastı bu kadın mıydı? Yarışmada başka kadın kalmamış.

Şimdi baktım da hakikaten öyleymiş la :D Damla falan vardı, elenmiş sanırım.

Erman monica bellucci sevdalısıdır, nagihan hanım epey andırıyor ondan öyle dedim.

Erman Bey’e bak hele... Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

Ben de Belluci hastasıyım Da nagihan hanımın neresi Monica’yı andırıyor anlamadım.

Çok hararetli tartışıyorsunuz. Yarışmayı açıyorum sıkılırsam kötü olur haberiniz olsun

Çok hararetli tartışıyorsunuz. Yarışmayı açıyorum sıkılırsam kötü olur haberiniz olsun

Eski Fenerli imajından kurtulman için Hakan Hatipoğlu'nu desteklemeni umuyorum. Yoksa sonun @Yiğit Karagöz gibi olur.

Eski Fenerli imajından kurtulman için Hakan Hatipoğlu'nu desteklemeni umuyorum. Yoksa sonun @Yiğit Karagöz gibi olur.

Hakan’ı ilk çıktığı sezon izlemiştim. Takip ettiğim tek sezondu. Merve Oflaz da vardı sanırım. O zamanlar ikisini destekliyordum.

Şimdi 1 analiz yaptımda muratın kızlarla, nagihanında erkekler yarışması yarışmayı daha adil 1 hale getirecektir.Merve de çizkekini alıp Hakan reisi takip etsin tvden.

puhahahah Hakan Murat'a acıdı New York'a götürüyor.

Gelmiş geçmiş en iyi survivor yarışmacısı olabilir yalnız Hakan, bilmem siz ne dersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt