- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
2013 hali diye belirttim. O seneyi bilen bilir reis.bu ne lan muratı ademin üstüne yazmış. puhhh
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2013 hali diye belirttim. O seneyi bilen bilir reis.bu ne lan muratı ademin üstüne yazmış. puhhh
2013 hali diye belirttim. O seneyi bilen bilir reis.
2013 hali diye belirttim. O seneyi bilen bilir reis.
Erkek erkeğe birbirini hoş etmeyen bizi anlayamaz diyor
Yiğit bunları anladigina göre : sErkek erkeğe birbirini hoş etmeyen bizi anlayamaz diyor![]()
Survivor tarihinin en iyi 10 yarışmacısı
1-Ogeday
2-Hilmicem
3-Turabi
4-Atakan
5-Serhat
6-Serkay
7-Murat (2013 Hali)
8-Adem
9-Gökhan Keser
10-İlhan Mansızdır. Net.
hasan abuk subuk ihlalleri olmasa kral bir yarışmacıydı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen dev gibi kel 1 adamdı algı problemi vardı galiba yanlış yapıyordu çoğu şeyiHasan dediğiniz şu ayıvari hareketler yapıp sürekli ortalığı kırıp diskalifiye olan herif mi
2 kere Sampiyon olan, onlarca Oyunu tek basina alan ve belki de 3/3 yapacak Turabi degil, Les Ogeday mi 1.? wqeqwewqeqwewqewqeqwewqewqeqwewqewqeSurvivor tarihinin en iyi 10 yarışmacısı
1-Ogeday
2-Hilmicem
3-Turabi
4-Atakan
5-Serhat
6-Serkay
7-Murat (2013 Hali)
8-Adem
9-Gökhan Keser
10-İlhan Mansızdır. Net.
bir yeri benziyor ama ondan da emin degilim. nagihan abi sonuctaErman Bey’e bak hele... Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
Ben de Belluci hastasıyım Da nagihan hanımın neresi Monica’yı andırıyor anlamadım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarisma sadece su da gecse dedigin dogru olabilirdi.Gelmiş geçmiş en iyi survivor yarışmacısı olabilir yalnız Hakan, bilmem siz ne dersiniz.
Herif milli sutopu takiminda degil miydi GSda da oynamis falan normaldir.su topu baya zoryarisma sadece su da gecse dedigin dogru olabilirdi.
adam suda yuruyor resmen. oyle yuzmek isterdim
serkay atis ozurluydu. atakanda atista cok iyi degildi. simdiki sezon olsa anil gibi pozisyonda olurlardiAtakan yüzde 60
Serkay yüzde 59
İlhan yüzde 55 ile yaristi nasil çöp. Ozellikle atakan ve serkay. Sevmem kendilerini ama mukemmel yarismacilar.
ulan bu hilmicem iyide performansta niye ademin altinda. adem erkeklerde 1. sirada yigit efendi. ademi yedirmeyiz sanabu ne lan muratı ademin üstüne yazmış. puhhh
sosyolojik psikilojik deney buradakiler renkdas. izlemek lazim. feyz almak lazimArkadaşlar niye bu programı bu kadar tutuyorsunuz?