Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak gördün mü üstat sen de yaş ile alakalı kendinden genç bir arkadaşa post atabiliyorsun...
Senin yaptığınla bunun alakası yok.

Yiğitle muhabbetim var tanıyorum çocuğu, ona bunu yazabilecek kadar samimiyim yani.

Ha asıl mesele şuki senin yaşın küçük sen ergensin, cahilsin iması yapmıyorum ben senin gibi.

Senin yaptığınla bunun alakası yok.

Yiğitle muhabbetim var tanıyorum çocuğu, ona bunu yazabilecek kadar samimiyim yani.

Ha asıl mesele şuki senin yaşın küçük sen ergensin, cahilsin iması yapmıyorum ben senin gibi.
Cümlede anlam kayması var üstat ben yiğite hiç cahil ergen demedim ki öyle anlaşılıyor yahut imam da olmadı...

Hakancilar olarak bu hafta oylarimizi semaya yonlendirdik. Murat elendi relaks.

Yiğitle ilgili konuşmadım.

Aksi görüşte ve 90 yılından sonra doğanlara ergen, cahil vs dediğin çokça postun var.
Sen deme dedin ben de demedim sonra ama bugün küçük beyinli, bilmem ne ettin gibi postların var ki aynı başlıklarda adımı da geçirmişsin üstat birbirimizi provoke etmeyelim sonra adımın geçen başlıklara gelince geldin bilmem ne ettin diyorsun anlamadım yani...Bir de ben yaş telafuz etmedim sen 90 diyorsun doruk 85 diyor...Ben belli bir yaş da dememiştim eleştirdiğiniz postlarda...

Sen deme dedin ben de demedim sonra ama bugün küçük beyinli, bilmem ne ettin gibi postların var ki aynı başlıklarda adımı da geçirmişsin üstat birbirimizi provoke etmeyelim sonra adımın geçen başlıklara gelince geldin bilmem ne ettin diyorsun anlamadım yani...
Direkt değil de arkadan laf atılması en ahlaksızca ve yanlış bulduğum harekettir buna sert tepki veririm normal. Laf bana değilmiş tabii o noktada hatalı ouyorum.

Piç ettin lafında ise sana yönelik bir küfür yok durumu tabir ettim orada, hürmetler.

Onun dışında evet demedin ama senin 90 sonrası doğan nesile önyargıların var,küçümsüyorsun onları bu bariz görünen 1 gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt