- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Bayadır izleyemedim yavv yarışmayı Damla'nın baldırlar ne alemde ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza mı Sagopa mı üstad? Bir de bunlar vakti zamanında niye ayrıldı bilgilendirirseniz minnettar olurum hürmetler.SAGOPA KAŞMERDİR!!!Pardon o başka başlıktı...Hürmetler...
İkisi de değil CARTEL önce bir hafızalarımızı tazeleyelim;Ceza mı Sagopa mı üstad? Bir de bunlar vakti zamanında niye ayrıldı bilgilendirirseniz minnettar olurum hürmetler.
Müller ve Milito gibi farklı birini öne sürerek şaşırtmadın yine üstad hürmetler bizdenİkisi de değil CARTEL önce bir hafızalarımızı tazeleyelim;
HÜRMETLER!!!
Kabul ediyorum ben Dehşet'im...Hastayım Ulan!!!Müller ve Milito gibi farklı birini öne sürerek şaşırtmadın yine üstad hürmetler bizden
Bundan sonra kralın Nagihan dışında eleyebileceği biri kalmadı. Nagihan dokunulmazlığı alırsa çıktığı ilk potada gidecek. Üzücü oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Serhan GiriciKabul ediyorum ben Dehşet'im...Hastayım Ulan!!!
Pes etti...Yatıyor...Evet survivor haber genel yayın yönetmenine bağlanıp son havadisleri alalım
Haberleri alamadık maalesef iyi geceler
Ekli dosyayı görüntüle 23882
Kubilay bey diyeceksiniz.. Bu adamin sorusu neden cevaplanmadi?Bayadır izleyemedim yavv yarışmayı Damla'nın baldırlar ne alemde ?