- 8 Temmuz 2015
- 35.892
- 70.759
- 3.893
Dilerim başladığı gibi bitirir o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dilerim başladığı gibi bitirir o zaman
Bu durumda 2 kocalı murat diyebilirmiyiz haaAnladığım kadarıyla Hakan, Murat'ı karısı yapmış.
allah allah mehmetçim ben interchangeable diye zannediyordum yani adada rüzgar hangü yönden esiyorsa ona göre aktif-pasif olmuyorlar mı?Hilmicemi Murat düdüklüyor yanlış bilgi
Galiba dırdır filan yaptığına göre...Anladığım kadarıyla Hakan, Murat'ı karısı yapmış.
Keser döndürmece oynuyorlarmış sapı kime denk gelirseallah allah mehmetçim ben interchangeable diye zannediyordum yani adada rüzgar hangü yönden esiyorsa ona göre aktif-pasif olmuyorlar mı?
hmm mantıklı çünkü murat dayanamaz...Keser döndürmece oynuyorlarmış sapı kime denk gelirse
hmm man
kim kardashian dayanir mihmm mantıklı çünkü murat dayanamaz...
Yiğiti survivora küstürdümŞu an hayatı sorguluyor...Lakin birisi bir ağabeylik yapmalıydı yol yakınken dönsün diye...
Ciddi mi? neyi kutluyor survivorın yeni bölümünü mü?Yok ustad adam su an raki sofrasinda burada polemige girmekle ugrasamaz
Ciddi mi? neyi kutluyor survivorın yeni bölümünü mü?
gayet ahlakiydi bir kere...Vallahi senin ahlaksiz teklifini kutluyor olmasi muhtemel
Cocugun hayatinda cag acip kapatacak bir oneri sundun
gayet ahlakiydi bir kere...
Ben de normal adam değilim...Alisilmisin disinda diyelim o halde