- 26 Kasım 2012
- 185.631
- 258.392
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Survivor ciddiyeti konusunda Master yapmış arkadaşlar aranmaktadır.
YÖNETİM
Sevmiyor onu, elenmesini istiyor. Digerleri ile daha once ayni takimda mucadele ettigi icin onlari yazmak istemiyor daha dogrusu.Adem mal mı? Neden hakana takmış bilen var mı? Baştan beri takip eden???
Geçen senelerden bir şey yok yani? Yorumcuyken mi takıklar???Sevmiyor onu, elenmesini istiyor. Digerleri ile daha once ayni takimda mucadele ettigi icin onlari yazmak istemiyor daha dogrusu.
Hilmi Cem ile falan Unluler takiminda beraber basladilar ya bu sezon, sonra Acun takimi dagitti.Geçen senelerden bir şey yok yani? Yorumcuyken mi takıklar???
Adamlar hoşgeldin bile demedi, Adem de bayağı malmış.Sevmiyor onu, elenmesini istiyor. Digerleri ile daha once ayni takimda mucadele ettigi icin onlari yazmak istemiyor daha dogrusu.
Adamlar hoşgeldin bile demedi, Adem de bayağı malmış.
Hakan geçen yıl Adem'i desteklemiş, şikeci işte ne beklersin.
Adem hakandan korkuyor mu diyorsun???Survivor 2018 anlık istatistik durumu Dominikten Diablo adlı şahıstan aldım
![]()
Konuyu bilmiyorum, sadece Diablo kardeşim bu göreseli burda paylaşmamı istedi bende kendisini kıramadımAdem hakandan korkuyor mu diyorsun???
@Mustafa KayaSurvivor ciddiyeti konusunda Master yapmış arkadaşlar aranmaktadır.
YÖNETİM
O yüzde ikilik fark sana bir podgorica seyahatine mal olabilir yiğit ne dedim sana o kadar başlığında ???Turabi Murat Hakan potası olur.
Elenme yuzdeleri
Turabi: %0
Murat %49
Hakan %51
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi