Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turabi = striptizci
adem = dopingci the milli irade
hilmicem = aktif
murat = pasif
nagihan = delikanlı bir abimiz
damla = baldır
HAKAN = REİS (y)

Ulu reis Hakan H. elendiği taktirde Survivor 2018 GSC için sona erecektir.

Anti Hakan timi arasında oylama yapılacak ve ortaya koydukları negatif enerjiden dolayı en ağır şekilde cezalandırılacaklardır.

Acun SMS den kazandığı para ile 1.000.000 TL değerinde forma alıp FB’ye bağışlamış.

Öz Cimbom çocuğu Hakan elendiği takdirde başlık kilitlenerek çöp kutusuna gönderilecektir.

Yönetim

Gsc nin Hakan'ı desteklememesi iyi olurdu aslında biliyorsun burada maşallah denilen 3 gün yaşamıyor. Bknz maç. tahminleri.
Abi destekleyen kimse şampiyon olacağını düşünmüyor zaten, izleyen de yok tek delikanlı Galatasaraylı o işte geyiğine destekliyoruz. :)

Son düzenleme:
:asd::asd::asd::asd::asd:

DgMqXyIWsAEJlm3.jpg

DgMqXyHXkAAqfwv.jpg

DgMqXyAWsAIUR8n.jpg

bence Hakan degil Murat elenir

ya da bokunu cikarip Turabi yi eletir Acun (Yarisamaz diye. Ne sakatlik gecirmis anasini satim)

İlla Cimbomlu tutma amacınız var ise Anılı tutun Hakandan çok daha iddialı

Hakan Hatipoğlu düşmanı gördüğünüz yerde 155 i arayın
-EGM-

Turabi'den posta yiyip ağzını açmayı öğrensin o önce.

Survivorda Hakanın şampiyon olma şansı yok malesef gerçekler bunlar , Burada çoğunlukla goygoy yaptığınızıda biliyorum ama realite bu , Anıl karakterli adam Turabiyi karakteriyle 1000 le çarpar onun gibi cazgır olmaması eksiklik değil . Turabi ile Anıl bi finale veya oylamaya çıksınlar görelim kim kazanacak . Anıl Hakanın % 100 önünde bitirir bundan da eminim bu arada

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt